AKP’li aileye bir koltuk da Türk Telekom’dan iddiası!

AKP’li aileye bir koltuk da Türk Telekom’dan iddiası!
15 Nisan 2023 11:14

AKP MKYK üyesi ve partinin eski İstanbul il başkanı Bayram Şenocak’ın kardeşi Bünyamin Şenocak, Türk Telekom’un müşteri deneyimi şirketi AssisTT’in idari işler genel müdür yardımcılığı görevine getirildi.

 

 

Fotoğraf: turktelekom.com.tr

 

Diken’den Altan Sancar’ın haberine göre Bayram Şenocak AKP İstanbul il başkanlığı görevini yürütürken, kardeşi Ümmet Şenocak 2020’de Türk Hava Yolları’nda ‘özel kalem operasyon müdürlüğüne getirilmişti.

Şenocak’ın bir diğer kardeşi Bünyamin Şenocak’ınsa 2021’de Türk Telekom’un müşteri deneyimi şirketi AssisTT’te İdari İşler Direktörü olarak işe başladığı ortaya çıktı. Ocak 2023’e kadar bu koltukta kalan Şenocak 2023’te terfi ederek idari işler genel müdür yardımcılığı görevine getirildi.

Şenocak’ın getirildiği son görevse insan kaynakları ve idari işler genel müdür yardımcılığı makamının ikiye ayrılması ile düzenlendi. İkiye ayrılan makamın idari işler genel müdürlüğü bölümüne Bünyamin Şenocak getirildi.

Şenocak’ın idari işler genel müdür yardımcılığı görevine getirilmesi ile birlikte, daha önce İnsan Kaynakları ve idari işler genel müdür yardımcılığı görevini yürüten Ömer Faruk Tüfekçi’yse insan kaynakları genel müdür yardımcısı görevine getirildi.

Öte yandan Şenocak’ın AssisTT’e işe başlamasıyla kurulan idari işler direktörlüğü makamınaysa hemşehrisi Faruk Çakmak getirildi.