AKP önce kendi içindeki FETÖ’ye yardım yataklık edenleri yargılasın

AKP önce kendi içindeki FETÖ’ye yardım yataklık edenleri yargılasın
15 Ağustos 2016 08:51

15 Temmuz naylon darbe girişiminden sonra başlatılan sivil darbe ile Fetöcü avı başlatılmış ve RTE, AKP muhalifi ne kadar muhalif varsa sorgusuz sualsiz kodese tıkılarak yargılanmaya başlanmış; işlerinden atılmış, mallarına el konulmuş, yurt dışına çıkma yasağı getirilmiş, öğretmenlik sertifikaları iptal edilmiş, milletin parası ile yapılmış okullarına üniversitelerine el konulmuş, tutuklananların ellerine ters kelepçe takılarak itibarları yok edilmek istenmiş, sorgularında işkenceye tabi tutulmuş, emr-i hak vaki olanların sahibinin emr-i fermanıyla Diyanet tarafından imamlara cenaze namazı kıldırtılmamış, yapılan kara propaganda ile kamuoyuna daha doğrusu milyonlarca çomar ve çapur sürüsüne terörist olarak lanse edilmiş, halen daha da buna son hızla devam ediliyor, hız kesmeden.

 

 

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

 

 

İlan edilen OHAL ile hukuk tamamen devre dışı bırakılarak tıpkı derebeyi usulü canlarının istediği kişileri alıp kodese tıkıyorlar.

 

 

 

Çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname’lerin(KHK) ise insan hak ve özgürlükleri ile bir ilgisi olmadığı gibi Demokles’in kılıcı gibi kimin başına ne zaman ineceği hiç belli olmuyor.

 

 

 

Ülke Ergenekon ve Balyoz tutuklamalarındaki dönemden daha zor bir dönem içine girmiştir.

 

 

 

Bugün OHAL ile uygulanan derebeyi düzeni olduğu şuradan belli ki, Fetöcü avı altında kendileri için tehlikeli gördükleri herkesi kodese tıkıyorlar ama bizzat on dört senedir hükümet ve AKP içinde bulunup FETÖ dedikleri örgüte hesapsız kitapsız sınırsızca yardım edenleri görmezden geliyorlar, yargı önüne koymuyorlar, asıl suçlu oldukları halde hak edildikleri kodese tıkmıyorlar.

 

 

 

Seksen milyonun gözünün içine baka baka insanımızı enayi yerine koyarak hukukun olmadığı derebeylik düzenini fütursuzca devam ettiriyorlar.

 

 

 

Örneğin, herhangi bir yurttaşta FETÖ ile bağlantılı en küçük bir iz bulduklarında onu derhal sorgu suale alıyorlar, işten atıyorlar, mallarına el koyuyorlar ve en sonunda da kodese tıkıyorlar.

 

 

 

Ama AKP hükümetinin çok önemli bir bakanlığını, damat olmaktan başka bir vasfı olmayan nedenle işgal etmiş olan FETÖ dedikleri yapının bir okulu olan Fatih Koleji’nden mezun olduğu halde ne bakanlık görevinden aldılar, ne sorgu suale çektiler, ne de partilerinden attılar.

 

 

 

Böyle bir hukuk sistemine siz dünyanın hangi ülkesinde rastladınız.

 

 

 

Bir defa şunu unutmamak gerekir ki, FETÖ için söylenen ‘’Ne istediler de vermedik’’ sözü en büyük ve çok açık suç delilidir; terör örgütüne yardım ve yataklığın ifadesidir ki mutlaka hesabının verilmesi gerekir.

 

 

 

Ayrıca AKP içinde gerek milletvekilleri arasında, gerekse teşkilat mensupları arasında bir yığın insanın çocukları FETÖ okullarında okumuştur ve onlara ait derneklerin üyesidirler.

 

 

 

Bunlardan neden hesap sorulmaz, bunlar neden yargılanmaz ve neden partiden ihraç edilmezler.

 

 

 

Sebebi çok basit:Derebeylik düzeni, istediğimin başını ezerim.

 

 

 

Yani hukuka göre kişi değil, kişiye göre hukuk.

 

 

 

Sözün bittiği yerdeyiz, çıldırmamak elde değil.

 

 

 

Halbuki bugün kendilerinin FETÖ dedikleri grubu iktidarlarına ortak eden başta AKP’nin doğal lideri olmak üzere kendileri.

 

 

 

Her ilden onlara milletvekili kadrosu verip, TBMM’ye sokanda onlar.

 

 

 

Fethullah Gülen’in ifadesi ile mülkiye, emniyet ve adliyede kadrolaştıranlarda doğal liderleri ve ekibidir.

 

 

 

İş yaşamında devlet ihalelerini FETÖ’ye verip zenginleştiren de AKP’nin doğal lideri ve güruhudur.

 

 

 

Her alanda AKP-FETÖ fifti fifti ortaktılar.

 

 

 

Ne zamanki 17/25 Aralık 2013 hırsızlık yolsuzluk dosyaları FETÖ tarafından ortalığa saçıldıysa araları açıldı ve bu grup doğal lider tarafından terör örgütü ilan edildi.

 

 

 

Çünkü çıkarlar şiddetle çatışmaya başladı.

 

 

 

Bu yazının bel kemiğini şu tümce ile ortaya koyuyorum:AKP ve Hükümet’in içi dün olduğu gibi bugün de FETO mensupları ile doludur ve bugüne kadar, kendilerinin vasıflandırdıkları bu terör örgütüne kadrolaşma ve mali hususlarda devletin tüm olanakları sonuna kadar kullandırılarak ikinci bir devlet konumuna getirilmiştir.

 

 

 

Bunları alt katmanlarda bulunan ve kodese tıkılan zavallı mazlumlar değil, bizzat AKP ve Hükümet içindeki RTE’nin onu desteğinden dolayı, Fethullah Gülen’e yalakalık yapan binlerce şahsiyet fukarası yalakalar yapmıştır.

 

 

 

Geldiğimiz nokta itibariyle AKP ve Hükümet içindeki bu şahsiyetsiz çıkarcı yalakaların yargılanması gerekmektedir.

 

 

 

AKP ve onun doğal lideri ile güruhu FETÖ’cülükten aklanmadıkça, kendi dışında olan hiç kimseyi yargılatma hakkı yoktur.

 

 

 

Bu bağlamda yapılması gerekenleri aşağıya sıralıyorum:

 

 

 

1-FETÖ’cülükten yargılananlar savunmalarında AKP ve Hükümet içinde bulunan ve bu terör örgütüne yardım yataklık yapanların neden yargılanmadıklarını adları ile yardım konularını vererek sormalıdırlar; onlar yargılanmazsa kendilerinin haksız yere asla yargılanamayacaklarını savunmalarında yargıca anlatmalıdırlar.

 

 

 

Ve bu haksız, çifte standartlı yargılanmayı tüm Avrupa ve Amerika’daki demokratik kuruluşlara duyurmalıdırlar.

 

 

 

2-Birkaç yurtsever Atatürkçü yazarın on dört yıllık AKP iktidarı döneminde FETÖ’ye kimlerin yardım ettiğini, yardımın nevi -kadro, mali vs.- yardımın boyutu ile onlara ait destek konuşmalarını detaylı olarak kitaplaştırmaları çok önemlidir.

 

 

 

Mazlumlar yargılanırken buradaki bilgiler mahkemede kanıt olarak kullanılmalıdır.Böyle bir çalışma AKP’nin feleğini şaşırtacak, darmadağın edecektir.

 

 

 

3-Artık gemiler yakılmıştır, RTE ve güruhu tarafından geriye dönüş yoktur; FETÖ dediği grubun en son mensubunun kafasını da ezinceye kadar onlarla sonuna kadar çarpışacaktır.

 

 

 

‘’En iyi savunma hücumdur’’ stratejisi gereğince Fethullah Gülen’in yurt dışında yaşayan gazeteci-yazar kadrosuna vereceği bir talimatla on dört yıllık AKP iktidarında kendilerine yardım tüm Hükümet ve parti yetkililerini ad ad yazmalı, yapılan yardımın çeşit ve boyutlarını delikanlıca yayınlatmalı.

 

 

 

Ayrıca RTE ve diğer AKP mensupları ile olan ilişki yumağını deşifre ederek, onları Türk kamuoyu karşısında çok zor durumda bırakmalıdırlar.

 

 

 

Fethullah Gülen’in başka da sonuç alacağı bir taktiği kalmadı.

 

 

 

Fethullah Gülen eğer akıllı bir stratejist ise bunu yapar.

 

 

 

Bizim derdimiz hiç kimse değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ilelebet yaşaması, bugün AKP tarafından bozulmuş olan Türk Ordusu’nun yapısal karakterinin tekrar eski haline getirilerek kudretinin korunması ve Türk milletinin RTE tarafından Araplaştırılmak istenen Anadolu’ya egemenliğinin tekrar perçinleştirilmesidir.

 

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!