AKP, ‘küskün seçmen’ için saha çalışmalarına başladı!

AKP, ‘küskün seçmen’ için saha çalışmalarına başladı!
20 Ekim 2022 09:24

AKP Genel Merkezi, “daha önce oyunu aldığı küskün seçmeni yeniden partiye döndürmek” için çalışma başlattı. Şehir buluşmalarına Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde yer alan bakanlar da katılacak

 

 

Cumhuriyet’ten Selda Güneysu’nun haberine göre; AKP kanadında, “partinin oylarının yükselişe geçtiği” konuşuluyor. Buna karşın parti yönetiminin “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” adı altında çalışma başlattı. AKP’nin söz konusu çalışmayla hedefini, “daha önce AKP’ye oy veren ancak enflasyon, yüksek kurlar nedeniyle kızgın ve küskün seçmeni partiye kazandırmak” oluşturuyor.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın geçen aylarda parti teşkilatlarına “7/24 sahada olmaları ve yurttaşlarla diyalog kurmaları” yönünde talimat vermesi sonrası AKP teşkilatları da sahaya inerek “yurttaşların taleplerini dinleyip sorunların giderilmesi ile ilgili çalışmalar” başlattı. Parti kurmayları da seçimlere dek bölge bölge analizler yapacak ve oluşturdukları raporu, Erdoğan’a sunacak.

AKP’nin sahanın nabzını tutmak için başlattığı “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” çalışmasında kabineden bakanların olması dikkat çekiyor.