AKP Genel Başkanı RTE Türkçü söylemlerle Arapçı eylemler yapıyor

AKP Genel Başkanı RTE Türkçü söylemlerle Arapçı eylemler yapıyor
22 Mart 2018 09:33

Değerli okurlarım, bu makaleyi Türk siyasetinin Adnan Menderes dönemi en renkli simalarından Millet Partisi Genel Başkanı rahmetli Osman Bölükbaşı’nın ”Koltuğunun altında haç taşıyan, fakat hacı görünmeye çalışan, gavur diye öldürülüp, şehit diye namaz kıldıran siyasetçilerden sakınılmalıdır!” veciz ifadelerini esas alarak okuyun lütfen.

 

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

 

RTE son aylarda, kamuoyunun aşina olduğu gibi Türklüğe sık sık vurgu yaparak konuşma yapıyor.

 

 

Hatta bu konuda o kadar çok ileri gidiyor ki, Türklüğün sembolü olan ‘’Bozkurt’’ işaretini Mersin il kongresinde yaptı.

 

 

Ayrıca Türk, Türk milleti ifadelerini ağzından düşürmediği gibi, Türklüğün en temel sembollerinden biri olan ‘’Kızılelma’’ söylemine vurgu yapıyor ve hatta verdiği talimatlarla Afrin’de savaşan Türk birliklerine ‘’Kızılelma’’ sloganı attırdığı gibi, ‘’Bozkurt’’ işareti de yaptırıyor.

 

 

RTE, sanki çok yakın geçmişe kadar Anadolu coğrafyasında Türkleri de etnik sıralama içine koyarak 36 çeşit etnik ırk saymamış gibi!

 

 

Yine Türk milliyetçiliğini ayakları altına aldım, dememiş gibi.

 

 

Bahçeli ile düşman kardeşler olduğu dönemde, onun ‘’Bozkurt’’ salvosuna karşı, ben hayvanlarla değil, eşref-i mahluk olan insanlarla dolaşıyorum, dememiş gibi.

 

 

Defalarca meydanlarda anlattığı ‘’Babama sordum ki, baba biz Türk müyüz, bana cevaben dedi ki, oğlum bize kabirde sen Türk müsün diye sormayacaklar ama rabbin kim, peygamberin kim, diye soracaklar dedi,’’ diyerek alaycı bir şekilde konuştuğu hepimizin belleklerindedir.

 

 

Ve, bu konuda RTE’nin lisanından dökülen yığınlarca absürt, saçmasapan sözler.

 

 

Bunları yıllardır, kendisinin Arapçılık ideali doğrultusunda söylediği ve toplumun beynini yıkadığı sugötürmez bir gerçektir çünkü bu yoldaki icraatları da söylemlerine çok uygun olarak ilerliyordu ve halen daha son hızla devam ediyor; söylemlerindeki taktik değişimiyle.

 

 

Peki, makalenin başlığında ifadesini bulan Arapçılık eylemleri/icraatları son hızla devam etmesine rağmen Türklüğü söylemsel olarak neden işliyor?

 

 

Bir atasözümüz ‘’Kırk yıllık Kani, olur mu yani!’’ RTE’nin durumunu çok iyi ifade eder ama bu atasözünü bilmeyenler için kısaca açıklamak istiyorum:Osmanlıca/Arapça ‘’Kef’’ yani ‘’K’’ harfi ile ‘’Ya’’ yani ‘’Y’’ harfleri birbirine çok benzer.İşte bir kitabı kırk yıldır okuyan bir adam, bu iki harfi karıştırdığı için ‘’Yani’’ sözcüğünü ‘’Kani’’ olarak okuyormuş, ama bir gün bilen biri bunun ayırımına vararak yanlış okuduğunu görüp düzelterek, ‘’Yani’’ okuması gerektiğini söylemiş.Ama kırk yılın alışkanlığı, adam ‘’Kırk yıllık Kani, olur mu Yani!’’ demiş.

 

 

Evet, bu atasözü RTE’nin beyinsel alışkanlığını çok iyi açıklıyor ve Arapçılık idealinden vazgeçmeyeceğini çok net gösteriyor.

 

 

Öncelikle, RTE’nin belediye başkanı iken söylediği ‘’Benim komuta merkezim ne emrederse onu yaparım; git papaz elbisesi giy görevini yap derse, papaz elbisesi giyer görevimi yaparım!’’ demiş ve hakikaten bunu yapmıştır, çünkü ABD’deki Yahudi derneklerinden ‘’Üstün Cesaret Ödülü’’ alırken ve boynuna dinsel simge takılırken haham elbisesi ve haham şapkası giymiştir ki, bu herkesin belleğinde bulunmaktadır ve bilgiağında(internet) görsellerde boy boy fotoğrafları vardır.

 

 

Şu gerçeği öncelikle belirtelim, artık süper güçler ve üstakıl düşman gördüğü tüm ideolojileri, o ideolojilerin öğretileriyle vurmaktadır.

 

 

Yani, ideolojilerin gönüllere ve ruhlara hoş gelen söylemleriyle, o ideolojilerin milyonlarca bağlıları hipnoz edilerek, icraatlarla kendi ideolojilerini sessiz sedasız yerleştirme işlemi yapılıyor.

 

 

Süper güçlerin ve üstaklın uyguladığı bu stratejiyi şimdi RTE Türklüğü yok edip, Arapçılığı yerleştirmek için yapıyor, yani söylemleri ve sembolleri Türklüğü işaret ederken, topluma kuşa bak kuşa diyerek, eylemleriyle Arapçılığı son hızla yerleştiriyor.

 

 

Şimdi herkese soruyorum, Türkler Arap coğrafyasında Araplar için savaşırken, ‘’Bozkurt’’ işareti yapmanın ve ‘’Kızılelma’’ sloganı atmanın anlamı ne olabilir.

 

 

Yunanistan’ın işgal ettiği Kıbrıs adası büyüklüğündeki 18 adamızı faraza işgalden kurtarırken bunlar yapılsa anlarım ama Arap davası ile bunların ilişkisi nedir?

 

 

Ama adamlara, 18 adamızı Yunan’ın işgalinden kurtarın, 80 milyon arkanızdan gelelim, diyoruz; ‘’tıss’’ sesleri çıkmıyor.

 

 

Çünkü, bu Türkleri ilgilendiriyor, diğeri ise Arapları.

 

 

Şimdi, RTE’nin; değişik perspektiflerden bakarak neden Türkçü söylem ve sembollerle, Arapçılık eylemlere/icraatlara sarıldığını irdeleyelim.

 

 

16 senedir çok açıktan olarak Türklüğü Anadolu’dan ve devlet yapısından silmek için canhıraş bir şekilde çalışan RTE, Türk milletinin bu defosunu artık ayırdına vardığının kamuoyu yoklamalarıyla bilincine vardı.

 

 

Çünkü Türklüğü silip, Arapçılığı yerleştirmek için girmediği hiçbir alan kalmadı.

 

 

Yakından bildiğim için bir örnek vereyim; anaokullarında bile yaptıkları uygulamalarla ve derin beyin yıkama yöntemleriyle çocuklar Arapçılıkla zehirleniyor.

 

 

Örneğin 4, 5, 6 yaşlarındaki çocuklara İslami eğitim adı altında Arapçılık yaşamı detaylarına kadar uygulamalı olarak aşılanırken, 7.yüzyıl Arap teröristlerinin yaşamlarını İslam kahramanları olarak, yine bu çocuklara piyes olarak oynatılıyor.

 

 

Ama tek bir Türk kahramanının bırakın piyes olarak sahneye konulması, adları bile geçmiyor.

 

 

İhanet bu boyutlardadır.

 

 

Tüm bunlar Türkçülük söylem ve sembolleri kamuflajı ile yapılıyor şimdi, ve cahil milyonlar bunları Türk lokumu gibi yutuyor.

 

 

Çünkü yakında 3 seçim var ve kendileri MHP ile ittifak yaptılar, dolayısıyla MHP seçmenini her şeye rağmen yeniden kazanmak istiyorlar.

 

 

MHP oylarının İyi Parti’ye gitmesini önlemek için de bunu RTE yapıyor diyeceğim ama, bu partiyi sırf milliyetçi oyları onlara kaptırmamak için seçime sokmayacakları kesindir; Meral Akşener ne kadar meydan okursa okusun.

 

 

RTE’nin Türkçü söylemlere başvurmasının çok önemli nedenlerinden biri de, Türk gençlerini Arap çöllerinde savaşma azmi ve kararlılığı vermek içindir.

 

 

Yani bir taşla birçok kuş vurmak için Türkçü söylemlere ve sembollere başvuruyor RTE.

 

 

RTE’nin Türk milliyetçiliğine geri dönüş yaptığına inanmamız için, şimdiye kadar Türklüğün aleyhine işlediği tüm icraat ve eylemlere tevbe ederek, onları yeniden ayniyle yerlerine iade etmelidir ki, bunu yapacağına zerre kadar olasılık vermiyoruz, çünkü şark kurnazlığı ile Arapçılık eylemleri tam gaz ilerliyor.

 

 

RTE’nin Türk milliyetçiliği bağlamında icraatlara/eylemlere-sadece söylemlere değil-dönüş yapması kendisinin siyasal/yargısal kurtuluşu için de gereklidir-çünkü Türkçülük söylemlerine başvurmasının önemli nedenlerinden biridir ama sadece söylemler ileride onu yargıdan kurtaranaz, icraat olmadan- ki, bunun nasıl olacağını ve koşullarını 24 Ekim 2017 tarihinde yazdığım ‘’TAYYİP ERDOĞAN’IN EN SON SIĞINACAĞI KALE TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİDİR’’ makalesidir, lütfen linkinden okuyunuz ama çocuklarımızın ve gençlerimizin Arapçılık toksini ile RTE tarafından zehirlendirildiği için ümitsiz bir vakadır.

 

 

Türkçülük kamuflajı ile bu zehirlenme(Arapçılık) katmerli bir hal almıştır ve şimdi eskisinden daha büyük ve sinsi tehlike altındayız!

 

 

Dr. İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!