‘AKP çok iyi biliyor! Artık hikayesi zayıf’

‘AKP çok iyi biliyor! Artık hikayesi zayıf’
22 Temmuz 2022 09:19

Eski AKP vekili ve Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan, AKP’nin seçime nasıl hazırlanması gerektiğini çok iyi bildiğini ama artık hikayesinin çok zayıf olduğunu belirtti.

 

 

Eski AKP vekili ve Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan, AKP’nin bugüne kadar hiç yaşamadığı bir motivasyon kaybıyla karşı karşıya olduğunu söyledi.

Her seçime coşkuyla hazırlanan AKP’nin artık hikayesinin çok zayıf olduğunu belirten Ocaktan “Çünkü ekonomi dahil, ülkenin temel sorunları konusunda çözüm kabiliyetini tümden yitirmiş bulunuyor.” diye yazdı.

Parti içinde yönetim kademesinden milletvekiline, teşkilatlardan en alt kademelere kadar pek çok insanın gidişattan rahatsız olduğunu savunan Ocaktan, “Bütün bu rahatsızlıklar AK Parti’de görünür bir kırılmaya yol açar mı, doğrusu kestirmek zor. Ama bu halin, hemen bütün parti katlarında derin bir motivasyonsuzluğa yol açtığı kesin” diyerek “İşte AK Parti için esas tehlike de bu” ifadesini kullandı.

AKP’nin muhtemelen seçimlerde, bulunduğu belirtilen gaz rezervleri ve TOGG gibi argümanları kullanacağını belirten Ocaktan, “Ancak bütün bunlar insanların fukaralığına çare olabilecek mi, orası meçhul…” dedi.