Akıllı Randevunun Etkileri

Akıllı Randevunun Etkileri
16 Eylül 2021 16:43

Günümüzde teknolojinin çok hızlı bir şekilde gelişmesiyle beraber birçok sektör ve insan bu durumdan olumlu şekilde etkilenmiştir. Teknolojinin getirmiş olduğu en büyük özellik insan hayatının daha da hızlanması ve daha insanların daha planlı bir şekilde yaşamasıdır. Bu sebeple hızlı bir şekilde hareket eden insanlar birçok durum karşısında zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde hizmet almak istemektedir. Bu sebeple teknolojik gelişmesinin daha da önemli kıldığı randevu sistemi yine teknolojiyle beraber gelişim göstermiş ve akıllı randevular ortaya çıkmıştır. Online olarak alınan bu randevular birçok sektörü olumlu anlamda etkilemiş bulunmaktadır. Bu olumlu etkilenmenin temeli planlı bir şekilde hizmet olanağı sunmasıyla ilgilidir.

 

 

Akıllı Randevu Sisteminden Yararlanabilecek Sektörler

Teknolojinin gelişmesiyle ortaya çıkan akıllı randevu sistemlerinden neredeyse tüm KOBİ’ler yararlanabilmektedir. Akıllı randevu programı sayesinde berber randevu programı gibi bir işletmenin randevu sistemi sayesinde planlı bir şekilde günlük çalışmasını yapabilmesi için büyük bir olanak sağlamaktadır. Yine bunun yanında kuaför randevu programı sayesinde hem hizmet alacak kişi hizmet hem de hizmet sunan firma zamandan büyük bir avantaj sağlayacaktır. Sağladığı bu planlı yapı sayesinde akıllı randevu sistemi birçok firma tarafından kullanılmakta ve bu firmalar sektör açısından büyük bir çeşitlilik göstermektedir. Bu farklı sektörlerde hizmet sunan firmalar ve işletmelerden bazıları şunlardır;

  • Psikologlar
  • Diyetisyen
  • Diş hekimleri
  • Özel klinikler
  • Estetik klinikleri
  • Güzellik merkezleri
  • Kuaförler

Bunun gibi daha bir sürü KOBİ işletmelerinin yararlanabileceği akıllı randevu sistemleri büyük ölçüde hizmet kolunun her iki tarafına da büyük bir avantaj sağlamaktadır.

Akıllı Randevu Sisteminden Avantajları

Akıllı randevu sistemlerinin birçok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajların en dikkat çekini planlı ve zaman tasarrufu sağlayarak hizmet sunmaya sağlamasıdır. Bir diğer avantajı ise güzellik salonu programı gibi programlar sayesinde hem hizmet sunan kişinin planımı bilerek rahat bir şekilde hizmet sunmasına sağlar hem de planlı bir şekilde hizmet sunan firmanın hizmet kalitesi artacağı için müşterilerinde memnun olmasını sağlar. Hizmet alacağı saati de bilen müşteri kendi planlamasını buna göre yapabilir bu sayede yine firmalar müşteri memnuniyetini sağlayabilir.