”Akil Adamlar” akılsızlığı ve ihaneti

”Akil Adamlar” akılsızlığı ve ihaneti
30 Mart 2013 14:46

2002 senesinde diğer hükümetler tarafından sıfır noktasına getirilmiş olan PKK terörünü, iktidara geldikten sonra azdırıp;bugün kendi düşüncelerine göre çözülemez noktaya getiren ABD işbirlikçisi ve BOP’un uzatmalı Eşbaşkanı Recep Erdoğan şimdi de ”akil adamlar” safsatasını ortaya koydu ki,artık bundan sonra bu iktidar işbaşından gitmediği müddetçe bu kanserleşmiş sorun hiçbir zaman çözülemeyecektir.

 


İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM


 


 


Neden ”akil adamlar” denilen ihanet projesi, terörün bitirilmesi için devreye sokuluyor?



 
Neden bu terör çözülmez?


 


Bir defa ”akil adamlar” dayatması Erdoğan’ın kendi fikri ve görüşü değil.
 



Bu BOP Eşbaşkanı Erdoğan’a metazoru bir Amerikan dayatması.


 


 



 


 


Öyle bir dayatma ki, ya bu deveyi güdersin ya da bu diyardan gidersin zorbalığı şeklinde.


 


Gerçi Obama’nın sesini özleyecek kadar O’na sevgi besleyen bir Erdoğan için bu bir dayatma şeklinde algılanmaz.
 
Erdoğan bunu bir emir olarak da algılamaz.


Erdoğan bunu, işbirlikçisi olduğu ABD adına sevgi ve aşkla yapar.
 
Bakın bu ”akil adamlar” akılsızlığı ve ihanetinin genetik kodlarını 28-03-2013 tarihinde bir televizyon kanalına çıkan BOP Eşbaşkanının danışmanı, Ankara milletvekili Yalçın Akdoğan konuşmasında çok açık olarak belirtiyor ki, buram buram akılsızlık ve ihanet kokuyor.



 



 


 



Erdoğan’ın aklımın yarısı dediği bu Yalçın Akdoğan’ın aklının ne çapta olduğunu biliyoruz bir mantık önermesi ile.
 



Çünkü Recep Erdoğan’ın aklının ne kadar olduğunu konuşmalarından ve icraatlarından aşağı yukarı biliyoruz.



 
Bakın Erdoğan’ın aklının yarısı Yalçın Akdoğan ”akil adamlar” hususunda neler söylüyor:”Sivil olacak, siyasette olmayacak. Bu konuda Hükümet’in bir çalışması var. Başbakanımız açıkladı, isim havuzu oluşturuldu. Burada gündeme getirilen isimlerin çoğu dile getirilmedi. Düşünülmemiş isimler. Ama elbette bazı isimler denk düşebilir. Halk nezdinde itibar sahibi, ismi geçtiği zaman bu adam akil adamdır, doğruyu yapar. Bu konuda uzmanlığı olan, bir müktesabatı olmuş isimler, güven sahibi, itibar sahibi. Farklı perspektiften konuya bakabilecek, akademisyenler, yazarlar, farklı toplum kesimlerini temsil edecek sivil bir mekanizma olacak, milletvekili, siyasetçi değil. Sivil bir mekanizmanın olması,sivil bir gözün sürece girmesinin faydalı olacağı kanaatindeyiz.Kısa zaman içinde ortaya çıkar.”


 


 





 



Yukarıdaki ifadelerin sahibi Recep Erdoğan’ın aklının yarısı Yalçın Akdoğan saçmalamış demeyeceğim, çünkü bu sözler BOP Eşbaşkanı’na ABD tarafından dayatılan ve tamamen milletin aleyhine olan hezeyanlardır.



 
Ve şunu kalıbımı basarak söylüyorum ki, bu isimlerin tamına yakını ABD tarafından ”psikolojik savaş” gereği millete dayatılan isimler.
 



Yine bir iddia da daha bulunarak bir şey daha söyliyeyim ki, milletin itimadını kazanabilmek ve Kürtçülük açılımını kazasız belasız atlatıp bölünme işleminin tamamlanması için bu ”akil adamlar” akılsızlar topluluğunda dindar olarak addedilen epeyce sayıda isimde bulunacaktır.



 
Bundan hiç şüpheniz olmasın, çünkü BOP Eşbaşkanı’nın aklının yarısı diyor ki, halk nezdinde itibar sahibi ve konuya farklı perspektiften bakabilen isimlerden oluşacak diyor.



 
Ben bu ifadeden şunu anlarım; ülkenin bölünmesinden zerre kadar vicdanı sızlamayan ve ihanete hazır tiplerden oluşacakmış.



 
İmparatorluk artığı bir ülke olan Türkiye’de böyle milyonlarca ihanet edebilecek isimler var.İsmet Paşa boşuna ‘’Türkiye, kahramanları kadar hainlerinin de bol olduğu bir ülkedir’’ sözünü herhalde gelecek nesilleri uyarmak için söylemiş olmalı.
 



Hıristiyan ABD işbirlikçisi Recep Erdoğan bugüne kadar millet aleyhine olan tüm dalavereli işlerini İslamı kullanma numaraları ile götürdü, ülkeyi bölme işini de din numaraları ile götürecektir.
 


 


 




Çünkü dinsel istismar dünyanın en etkili numarasıdır.Uydur uydur söyle, çünkü somut ispat yapma zorunluluğun yoktur.


 


ABD’nin dayattığı prospektüste Yalçın Akdoğan ”akil adamlar” topluluğunda siyasetçilerin olmayacağını, sivil bir mekanizmanın olacağını yani sivil adamların olacağını söylüyor ki, ilk bakışta bunlar deli saçması diyebilirsiniz.



 
İnsan ilk anda sanıyor ki, TBMM’deki milletvekillerinin hepsi otomatik silahlı ve sürekli çarpışan elemanlar.
 



Hayır BOP Eşbaşkanı’na dayatılan bu emirname ile Türk Milleti’nin iradesi olan TBMM taammüden devre dışı bırakılıyor.



 
Çünkü oradan ABD’ye ve onun işbirlikçisi Recep Erdoğan’a bir mama çıkmaz.


 


ABD’nin ”Genişletilmiş Ortadoğu Projesi”nin gereksinimlerini karşılamaz.


 


Daha kısa bir ifade ile TBMM’den bir Kürt ayrışması çıkmaz.
 
O zaman ne yapacağız?


 


Toplum tarafından çok akıllı ve erdemli olarak algılanan insanlardan bir ”Akil Adamlar Komisyonu” oluşturacağız.



 
Şimdi hükmümüzü baştan verip ondan sonra analiz etmeye devam edelim. Birincisi Türkiye’de Kürtler’in özgürlüğünü gasp edici hiçbir Kürt sorunu yoktur. Türkiye’de bölücülük ve buna bağlı olarak terör sorunu vardır.
 



Şimdi ben bir yurtsever siyasetçi olarak hükmümü ”akil adamlar” denilen ve isimleri henüz açıklanmadan diyorum ki, bu topluluğa alınmayı kabul edenler akılsız oldukları kadar aynı zamanda erdemsiz kişilerdir.
 



Bu insanların bir kısmı eğer toplum tarafından seviliyorlarsa, demek ki algı numaralarını iyi yapmışlar.
 



Robert Grene ve Joost Elffers’in yazdıkları İKTİDAR kitabında ”Masum görüntüsü verenler,en az masum olanlardır’’ ifadesini okumuştum ki, bilhassa dinin siyasette ve çıkar devşirmede çok kullanıldığı şark toplumlarında bu söz epeyce gerçek bir yer tutuyor ve malesef akıl dışı dogmatik kitleler böyle masum görünümlü artistler tarafından hoyratça kandırılıyor.
 



Geçenlerde, siyasal geleceği ve çıkarları için dünyayı bile ateşe vermekten kaçınmayacak mizaçta olan,BOP’un Eşbaşkanı ve Hıristiyan Obama’nın sesini dahi özleyecek kadar O’nu seven Recep Erdoğan ‘’Halkı buna hazırlamak önemli. Eskiden o psikolojik harekat denilen o ifadeler vardı ya; bu toplumsal algıyı akil adamların hazırlaması lazım’’ diyerek çok trajikomik sözler sarf ediyor.



 
Bu sözler çok komik, çünkü daha psikolojik harekatın ne demek olduğunu bilmiyor, sadece eskiden olduğunu şimdi olmadığını sanıyor; yani bu kadar cahil.



 
İkincisi bu psikolojik harekat deyimini akil adamlar bağlamında Amerikalı danışmanlardan yeni duymuş olmalı ki, toplumu hazırlama ve beyinlerini yıkama işini bunlara yüklüyor.



 
Bu da işin trajik kısmı ve bana göre oldukça korkutucu olarak görüyorum; yukarıda belirttiğim İslamı kullanma iradelerini pervasızca ortaya koyacakları için.



 
Bu ‘’Akil Adamlar Komisyonu’’nda hem dindarlar hem ilahiyatçılar hem de 12 Eylül 1980’de hapis yatmış ülkücüler bulunacak ve hoyratça kullanılacaklardır.
 



Bu eski ülkücüler tıpkı 12 Eylül 2010 Anayasa Referandumu’nda kullanıldığı gibi kullanılacaklardır; milliyetçi duyguları törpülemek için.



 
Burada bir gerçeği söylemek istiyorum 12 Eylül askeri darbesinde hapis yatmış ve bugün BOP Eşbaşkanı tarafından emperyalistlerin kirli emelleri için kullanılan bu eski ülkücüler yıllar sonra hapisten çıktıktan sonra, hapislik hayatlarını bilhassa Anavatan Partisi hükümetleri döneminde istismar ederek çok katmerli zengin olmuşlar ve devletle iş yapar hale gelmişlerdir.Bugün Erdoğan’ın onları kullanıyor olmasının sebebi, servetlerini kaybetme endişesi ile İktidardan korkmaları ve bu nedenle yalakalık yapmalarıdır.



 
Erdoğan’a yalakalık yapan bu eski istismarcı ülkücülerin hepsi milliyetçi duygularını satmış uşak pozisyonundaki kişiliksiz zavallılardır.
 



İşte bu ‘’Akil Adamlar Komisyonu’’ denilen ‘’halkı aldatma ve hizaya getirme topluluğu’’ olarak çalışacak olan komisyon bir taraftan bilge insanlar görünümündeki üniversite profesörleri, meşhur yazar çizerler, çok dindar görünümlü bilinen isimler, ilahiyatçılar, milliyetçi-ülkücü-Türkçü görünümlü üçkağıtçılar, bir kısım vatan satıcısı eski tüfek solcular, bir kısım satılmış eski sosyalistler kullanılacak ki, tarihin en büyük beyin yıkama operasyonu gerçekleştirilmiş olacak.


 



Ve bu operasyon Amerika desteği ve Amerikan ‘’psikolojik savaş’’ yöntemleriyle yürütülüyor ve sonuna kadar da böyle yürütülecek


 


Yıllardır Amerika’nın Türkiye’ye gönderdiği ‘’psikolojik savaş’’ uzmanı CIA elemanları bu operasyonları Silivri’deki aydınları ve kahramanları da içine alacak şekilde yürütüyorlar zaten.
 



Akıl kapasitesini çok iyi bildiğim Recep Erdoğan’ın aklımın yarısı dediği Yalçın Akdoğan’ın ‘’Akil adamlar’’ hakkındaki verdiği bilgiler, tekraren söylüyorum ABD’nin hazırladığı zehirli reçetelerdir.


 


Geçen gün Kayseri’de konuşan Cumhuriyet Halk Partisi eski genel başkanı Deniz Baykal işin özünü çok net bir şekilde ‘’Türkiye neredeyse bir suç örgütü liderinden uluslar arası kahraman çıkarıyor.PKK geçmişte suç örgütü iken bugün Başbakan’ın muhatabı olmuştur. Başbakan ayrışma sürecini ısrarla sürdürmüştür’’ diyerek bu ihanet yolunun krokisini milletimize sunmuştur.
 


 




Sayın Deniz Baykal’ın bilgisine ve halkımızı yönlendirmesine daha çok gereksinim vardır.‘’Akil adamlar’’ projesi Türkiye’yi bölme operasyonunun çok önemli bir ihanet atağıdır; tüm Atatürkçü yurtsever aydınları uyanık olmaya çağırıyorum.



 
Eğer TBMM’deki muhalefet partileri bu ihanetin karşısında milli bir dik duruşla dururlarsa,BOP sevdalıları asla bu projeyi yaşama geçiremezler.
 



Ey muhalefet partilerinin lider ve milletvekilleri ‘’akil adamlar’’ projesi denilen bu akılsızlık ve ihanete dur deyin.
 



Siz orada Türk Milleti’nin iradesini temsil ediyorsunuz, hiç olmazsa ABD işbirlikçisi Erdoğan’ın süfli emellerine alet olmayarak kişiliğinizi ve milli iradeyi ezdirmeyin.
 



BOP’un kıdemli ve uzatmalı Eşbaşkanı, Obama’nın her şeyinin ve sesinin bile hayranı ABD dostu ve yapışık işbirlikçisi Recep Erdoğan, en son çıktığı televizyon kanalında ‘’akil adamlar’’ denilen akılsızlık ve ihanet konusunda ”7 siyasi bölge için yedişer kişiden oluşan 7 komisyon kurulacağını ve bunların görevinin toplumsal algıyı geliştirmek olacağını ve bir ayda sonuç alacaklarını’’ söylüyor ki, bu operasyon Türk Milleti’ne karşı yürütülen sistemli bir ”psikolojik savaş’’ olacaktır.



 
Öyle bir psikolojik savaş ki, her bölgenin siyasal ağırlıklı görüşlerine göre ”akil adamlar’’ denilen akılsızlık grubunun kitleleri kandırıcı ve aldatıcı misyonları çok farklı olacaktır.
 



Örneğin, İzmir’e giden ”akil adam’’ elemanı ile Erzurum’a giden farklı olacaktır.Yozgat’a gidende farklı olacaktır.


 


İzmir’e eski tüfek çıkarcı satılık solcuyu, Erzurum’a İslam’ı çıkarları için kullanan kurnaz din hokkabazını göndereceklerdir.
 



Yozgat’a ise,12 Eylül 1980 askeri darbesinde hapis yatıp,dışarı çıktıktan sonra bu mağduriyetini ranta çevirip katmerli zengin olan ve BOP Eşbaşkanı’nın emrine girmiş olan istismarcı uyanık cingöz ülkücüleri gönderecektir.



 
Bu ”akil adamlar’’ denilen akılsızlık ve ihanet projesi,Türk Milleti’nin kurtuluşu için değil; BOP Eşbaşkanı Recep Erdoğan’ın siyasal geleceğini ve vücudu ile kaptırdığı paçalarını ABD’nin şerrinden kurtarma ve ülkeyi bölme operasyonunun önemli bir parçasıdır.
 


 



 



Türk ve Türklük karşıtı Recep Erdoğan ”akil adamlar’’ kanalıyla toplumsal algıyı geliştireceğiz derken, Türklük ve milliyetçilik algısını milletin beyninden silerek her şeyi tersyüz edeceğini açıkça söylüyor.



 
Türk Milleti’nin sorunlarının çözüm makamı sadece ve sadece ”TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ’’dir.



 
”Akil adamlar’’ TBMM’nin kendi bünyesinde milletvekili olarak dimdik duruyorlar.


 


 Ey milletvekilleri, şark kurnazı hokkabazlara fırsat vermeyin. 


 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!