AK Parti’den istifa etti, İYİ Parti’ye katıldı

AK Parti’den istifa etti, İYİ Parti’ye katıldı
29 Mart 2023 11:30

AK Parti eski Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İYİ Parti saflarına katıldı. Arı, “Akçeli konularda bizi yargılayacak adam anasından dünyaya gelmemiştir” dedi.

 

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Meclis’te partisinin haftalık olağan grup toplantısında konuştu. İYİ Parti lideri Akşener’den önce kürsüye AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkanı seçilen ve istifa eden Rasim Arı çıktı. İYİ Parti’ye katılan Arı, “Onur ve hak mücadelesi için çıkmış olduğum 26 aylık mücadelemin sonunda bana göstermiş olduğunuz sevgi, evinizi ve kapınızı açmanız, bize ablalık yapmanız nedeniyle size şükranlarımı sunuyorum” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 

“Tuzak kuranların en hayırlısı Allah’tır anlayışından, kardeşlerine tuzak kurmaya kalkanlara şunu ifade edeyim ki; en cesur insanlar yolsuzluk yapmayanlardır. Biz Anadolu’nun kavruk yüzlü çocuklarıyız. Elbette hata ve noksanlıklarımız vardır. Ama ne vatan sevgimizde ne milli ve manevi bağlılığımızda bizi sorgulayacak, akçeli konularda bizi yargılayacak adam anasından dünyaya gelmemiştir. Biz siyaseti ayrıştırmak için değil, ötekileştirmek için değil, rantı birilerine paylaştırmak için değil kardeşliği ve sevgiyi ve hizmeti yaygınlaştırmak için kullanacağız.”