Aileler ve Çocuk Bakıcıları İnsanBul.com’da Buluşuyor

Aileler ve Çocuk Bakıcıları İnsanBul.com’da Buluşuyor
8 Aralık 2022 18:05

Türkiye’nin en kapsamlı çocuk bakıcısı bulma platformu İnsanbul.com kurulduğu günden bu yana 10 binden fazla aileyi doğru bakıcıyla buluşturdu.

 

Türkiye genelinde 350 binden fazla bakıcı portföyüne sahip olan İnsanbul.com, referanslı ve deneyimli çocuk bakıcılarıyla ailelerin bakıcı bulma stresini en aza indiriyor. İnsanbul.com sağladığı çocuk bakıcısı hizmetiyle çocukların günlük ihtiyaçlarından güvenlik sorunlarına kadar uzman ve eğitimli bakıcı portföyüyle uzun yıllardır hizmet veriyor. Ebeveynlerin en değerli varlıklarının çocukları olduğu bilincinde olan marka, sadece kalifiye çocuk bakıcılarıyla çalışarak çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunuyor.

Bakıcı Bulma Süreci Nasıl İlerliyor?

İnsan Bul’da bakıcı bulma süreci büyük bir dikkat ve incelemeyle gerçekleşiyor. Özellikle ailelerin çocuklarını nasıl birine emanet etmek istedikleri dikkatle dinlenerek süreç başlatılıyor. Öncelikle www.insanbul.com adresine gelerek “Çocuk Bakıcısı” seçeneğinden portföy incelemesi yapabiliyorsunuz.  Her adayın kendisine ait bir profil sayfası bulunan bu alanda bakıcıların eğitimine, deneyimlerine ve nereli olduklarına kadar birçok bilgiye erişebiliyorsunuz. Tercihleriniz doğrultusunda “Talep Formu” seçeneğini doldurarak en kısa sürede size ulaşmalarını sağlayabiliyorsunuz.

Ailelerin Kendi Bakıcı İlanını Paylaşma İmkanı

Kendi bakıcısını kendisi bulmak isteyen ailelerin de düşünüldüğü bu platformda aileler kendi bakıcı ilanlarını da paylaşabiliyor. Ana Sayfa’nın sağ üst köşesinde yer alan “İlan Ver” butonuna tıklayarak kendi sürecinizi de başlatabiliyorsunuz.

Süreç hakkında detaylı bilgi almak için şimdi https://www.insanbul.com/ adresini ziyaret edin.