Ahmet İpek Sucukları İle Herkesi Yemeklerinize Hayran Bırakın

Ahmet İpek Sucukları İle Herkesi Yemeklerinize Hayran Bırakın
1 Mart 2021 11:50

Yemek insanları bir araya getirir. Sıcak, rahatlatıcı bir sucuk tabağı, evinizi özlediğinizde sizi rahatlatabilir veya uzun bir günün ardından arkadaşlarınızla dinlenmeye teşvik edebilir. Bir sonraki etkinliğinizi planlarken Ahmet İpek Sucukları’nı partinin bir parçası yapmayı düşünün. Ailenizle ve arkadaşlarınızla planladığınız her türlü etkinlikte Ahmet İpek Sucukları yanınızdadır.

 

 

Ancak sucuk sadece özel günler için değildir. Ayrıca ailenizle birlikte her gün yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Sucak çabuk pişer ve kreplerden yulaf ezmesine kadar her türlü kahvaltı yemeğine ideal bir eşlik eder. Güne başlamak için harika bir seçenektir.

Ayrıca akşam yemeğinde mükemmel bir ikramdır. Ekstra besin maddeleri için sebzeli sosisleri ızgara yapabilir, bir çorbaya ekleyebilir veya güveçte kullanabilirsiniz. Mutfakta biraz daha ilham almaya ihtiyaç duyduğunuz günler için yemekler, atıştırmalıklar, garnitürler ve özel ikramlar için tarif önerilerimizi deneyebilirsiniz.

 

Sucuk ile harika pizzalar hazırlayabilirsiniz

 

Harika pizzalar hazırlamak için kangal sucuk kullanmayı tercih edebilirsiniz. Kangal sucuğun yanı sıra pizza sosu, kekik, kuru fesleğen ve sarımsak tozu kullanırsanız, harika pizzalar elde edebilirsiniz. Pizza sosunu mozzarella peyniri ile kaplayabilir ve üzerine sucuk, biber ve soğan ekleyebilirsiniz. Üzerine eklediğiniz zeytinyağı, pizzanın lezzetini artırır.

 

Burger sucuk ile lezzetli hamburgerler yapabilirsiniz

 

Hamburger yapabilmek için öncelikle burger sucuklarına ihtiyaç vardır. Izgara hazır olduğunda, burger sucuklarını paketten çıkarın ve her iki tarafta da yaklaşık dört ila beş dakika ızgara yapın, daha iyi pişmiş bir hamburger tercih ederseniz biraz daha uzun süre bekleyin. Yaklaşık bir dakika kaldığında her burger sucuğun üstüne bir dilim kaşar peyniri ekleyin ve erimesini bekleyin.

Izgarayı bitirdiğinizde, ızgara hamburgerleri hamburger rulolarının üzerine kaydırın ve üzerlerine tercih ettiğiniz ketçap, mayonez ve hardal ekleyin. En iyi ve en lezzetli deneyim için bunları ızgarada sıcak ve taze olarak servis edin.

 

Sucuk ile en lezzetli takoları hazırlayabilirsiniz

 

Ahmet İpek Sucukları’nın sunduğu antrikot sucuk ve manda sucuğu gibi lezzetli ve et miktarı yüksek sucuklar, hazırladığınız takoların çok lezzetli olmasını sağlar. Bu tarif hızlıdır, yapımı kolaydır ve sadece bir avuç malzeme gerektirir.

Tek yapmanız gereken bir tavada dilediğiniz sucuk çeşidini pişirmektir. Bir kutu durulanmış siyah fasulye, bir fincan suyun dörtte üçünü, bir paket tako baharatını ekleyin ve tüm tavayı iyice karıştırın.

Takolarınızı birleştirmek için bir paket sert taco kabukları alın ve altlarını rendelenmiş marulla doldurun. Daha sonra taco et karışımınızı kaşıkla, ardından rendelenmiş peynirle karıştırın. Tercih ettiğiniz miktarlarda ekşi krema, guacamole ve salsa ile doldurun. Böylece antrikot sucuk veya manda sucuğu ile harika takolar hazırlamanız mümkündür.

 

Sucuklu omlet ile güne merhaba deyin

 

Sucuk, domates, peynirli omlet yeni favori kahvaltınız olacak. Herkesin yapmayı öğrenmesi gereken klasik bir kahvaltıdır. Bu hafta sonu kahvaltı veya akşam yemeğinde bu nefis omletle kendinizi şımartın, pişman olmayacaksınız.

Sucuklu omlet hazırlamak oldukça kolaydır. Sucukları tavada bir iki dakika ısıttıktan sonra çırpılmış yumurtayı üzerine dökün. Aynı tavada orta kısık ateşte 1 çorba kaşığı tereyağı ekleyip eritin. Yumurtanın bir kısmı sertleştikten sonra omletin kenarlarını bir spatula ile kaldırın ve pişmemiş yumurtanın sıcak tavayla temas etmesini sağlamak için tavayı biraz eğin. Omletin bir tarafına peynir, sosis ve domatesi ilave edin. Spatula ile omletin malzemesiz kısmını malzemeli kısmının üzerini örtecek şekilde hareket ettirin.

Tüm bu tarifleri hazırlayabilmek için Ahmet İpek Sucukları’nın websitesini ziyaret edebilir ve en kaliteli ve lezzetli sucukları satın alabilirsiniz.