Ağrı'da katliam gibi kaza

Ağrı'da katliam gibi kaza
21 Temmuz 2012 10:49

Ağrı ‘da şeker fabrikası yakınında minibüsle pikabın çarpışması sonucu 13 kişi hayatını kaybetti 10 kişi yaralandı.Kırıkkale’de de minibüsün devrilmesi sonucu 6 kişi öldü.

Ağrı’da minibüsle otobüsün çarpışması sonucu  meydana gelen trafik kazasında 13 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Ağrı çevreyolunun 3. kilometresinde, Bülent Ögdüm  idaresindeki minibüs ile Ercan Aydın yönetimindeki 19 KC 855  kamyonet çarpıştı.

Kazada 13 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı. 13 kişinin cesedi  Ağrı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaralılar, Ağrı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

TARIM İŞÇİLERİNİ TAŞIYAN MİNİBÜS DEVRİLDİ: 6 ÖLÜ, 6 YARALI

Kırıkkale’nin Karakeçili İlçesi’nde mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Karakeçili-Bala karayolunun Sülübük Mevkii’nde meydana geldi. Ankara’dan Kırşehir’in Kaman İlçesi’ne çalışmaya giden mevsimlik işçileri taşıyan, 20 yaşındaki Cuma Diler yönetimindeki 71 BN 754 plakalı minibüsün sol lastiği, Karakeçili- Bala karayolunun Sülübük Mevkii’nde patladı. Kontrolden çıkan minibüs devrildi. Kazada, 19 yaşındaki Mehmet Kılıç, eşi 18 yaşındaki Fatma Kılıç ile çocukları 1 yaşındaki Melike ile 3 yaşındaki İbrahim Halil Kılıç, 4 yaşındaki Fatma Nur Kılıç ve aynı yaştaki Musa Diler öldü. Kazada yaralanan sürücü Cuma Diler’in de aralarında bulunduğu 6 kişi ise Kırıkkale ve Ankara’da ki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.