Adnan Keskin'e Ankaralı yardımcı

Adnan Keskin'e Ankaralı yardımcı
18 Ekim 2012 10:37

CHP’nin Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’e, Ankara Gölbaşılı Özgün Ökmen bizzat CHP liderinin resmi imzasıyla yardımcı olarak atandı.
 

H&H ÖZEL

Kararın uzun zamandır taşların bir türlü yerine oturmadığı Ankara örgütlerinde olumlu karşılandığı kaydedildi.

H&H’nin telefonla ulaştığı Ökmen, muhabirimize “Daha yeni atandığımdan haberim oldu. Siz nereden haber aldınız?” diye sordu.

Ökmen, A’dan Z’ye tüm partililerin sıkıntılarını dinleyip çözüm geliştireceğini, Adnan Keskin’in tecrübe ve birikimlerine, kendisinin de CHP’nin başarısı için elinden gelen yardımları sunacağını kaydetti.

CHP tabanına da seslenemeyi ihmal etmeyen Öktem, ”Yolumuz Mustafa Kemal’in yoludur. Tabanımızın hizmetindeyiz. Kimse merak etmesin, CHP örgütlerini en kısa zamanda ayağa kaldıracağız. Her şey güzel olacak. Gelecek bizimdir” diye konuştu
 

ÖKMEN KİMDİR?

1957 Ankara doğumlu olan Özgün Ökmen, ilk, orta, lise öğrenimini Ankara Yenimahalle G.O.P İlköğretimokulu ve Mustafa Kemal Lisesinde, yüksek öğrenimini Gazi Eğitim Enstitüsü Fransızca Bölümü ile Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Yönetim ve Planlama bölümünde tamamladı.

 
Yıllarını bürokraside geçiren Ökmen, 25.01.1999 tarihinde Başbakanlık Müsteşar Yardımcılığı görevinde bulunmuştu.
 
Cumhuriyet Halk Partisinden 2007 yılında Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı olan ÖKMEN, seçilemeyince Başbakanlık Müsteşar Yardımcılığı görevine yargı kararı ile dönmüş, 2009 yılında ise Başbakan Başmüşavirliği görevine atanmış ve 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan milletvekilliği genel seçimlerine Ankara’ dan CHP adayı olmak için 10.03.2011 tarihinde bu görevinden ayrılmış, 13 Haziran 2011 tarihinde görevine dönmeden isteği üzerine emekli olmuş, 14.10.2011 tarihinden itibaren Cumhuriyet Halk Partisi Tüzüğünün 39. Maddesi gereği Örgütlenme ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Danışmanı olarak görev yapmaktaydı…
 
Kamudaki görevleri yanında sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmaları ile de tanınan ÖKMEN, halen Ankara Kulübü ve Beşiktaş Spor Kulübü üyesi, Eğitim Dostları Vakfı Kurucular Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanıdır.