ADD'de gençlik kurultayı heyecanı!

ADD'de gençlik kurultayı heyecanı!
1 Ekim 2012 14:52

Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolları Büyük Kurultayı 14 Ekim tarihinde büyük bir katılımla ADD Batıkent Ahmet Taner Kışlalı binasında gerçekleşecek.

Kurultaya Türkiye’nin her yerinden 30 yas altı genç delegeler gençlik kolları’nın yeni yönetimini belirlemek için katılacaklar. Türkiye genelinden 18 MYK üyesi seçecek olan ADD gençlik kolları 8. Ankara 11 bölge temsilcisi seçecek.

Bu kurultay, gençlik kollarının yapacağı ilk kurultay olması sebebiyle ayrı bir öneme sahip. Daha önce ana kademe yönetimlerinin atamalarını yaptığı ADD Gençlik Merkez Yönetim Kurulunu bu sefer, ADD gençliği kendi oyları ile seçecek.

ADD Gençlik Yönetimine adaylıklarını açıklayan “ADD İÇİN GENÇLİK” grubu adına açıklama yapan Mustafa Adil Güler, Doğacan Başaran ve Hüseyin Üçpınar; en önemli hedeflerinden birinin ADD’yi gençlik örgütlerinin çatı örgütü haline getirmek ve ülkenin içerisinde bulunduğu bu sıkıntılı dönemde yapacakları projeler ve geliştirecekleri çözümler ile hem iktidarlara hem de halka yön vermek olduğunu belirttiler. Bunun yanında; Amasya Genelgesinin şartlarının tekrardan oluştuğunu ve Cumhuriyet’i korumayı görev edinmiş herkesin bugün için Amasya Genelgesinin altına koşulsuz imza atması gerektiğini bildirdiler.