ADD Gençlik Kolları Atandı

ADD Gençlik Kolları Atandı
21 Aralık 2011 09:27

Operasyonlarla mutfak dolaplarının içlerine kadar arandığı ADD tam gaz çalışmaya devam ediyor. ADD şimdi de Gençlik Kolları yapılanmasını yenileyerek ülkenin her köşesindeki gençlere ulaşmayı planlıyor. Bunun için ADD Genel Merkezi’nin yaptığı atamada ADD’nin yeni Gençlik Kolları da belirlenmiş oldu. ADD’li gençler ‘ Atatürkçülüğü ülkemizin her yerine yaymak ve gençlere ulaştırmak , bu doğrultuda da mücadelemizi vermek istiyoruz.’ Diyerek bir anlamda ADD Misyonu’nu mutlaka sürdüreceklerini ifade etmiş oldular.

Operasyonlarla mutfak dolaplarının içlerine kadar arama yapılan ADD tam gaz çalışmaya devam ediyor. ADD şimdi de Gençlik Kolları yapılanmasını yenileyerek ülkenin her köşesindeki gençlere ulaşmayı planlıyor. Bunun için ADD Genel Merkezi’nin yaptığı atamada ADD’nin yeni Gençlik Kolları da belirlenmiş oldu.

 

ADD’li gençler ‘ Atatürkçülüğü ülkemizin her yerine yaymak ve gençlere ulaştırmak , bu doğrultuda da mücadelemizi vermek istiyoruz.’ Diyerek bir anlamda ADD Misyonu’nu mutlaka sürdüreceklerini ifade etmiş oldular.

 

Yeni Atanan ADD Gençlik Kolları Yönemi Şu şekilde Oluştu

 

 

1. Gençlik Kolları Başkanı : M.Zafer GÜLTEKİN

 

2. Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı : Evrim SAYIN

 

3. Gençlik Kolları Sekreteri: Doğacan BAŞARAN

 

4. MYK Üyesi: Adil GÜLER

 

5. MYK Üyesi : Ahmet Gürcan ORHAN

 

6. MYK Üyesi :Tuba Gizem ESER

 

7. MYK Üyesi : Hüseyin ÜÇPINAR

 

8. Bölge Temsilcisi : Anıl ESEN

 

9. Bölge Temsilcisi : Şafak ACAR

 

10.Bölge Temsilcisi : Doruk ALOĞLU

 

11.Bölge Temsilcisi : Özler YILMAZ