Acun Ilıcalı Serveti Neden Merak Ediliyor?

Acun Ilıcalı Serveti Neden Merak Ediliyor?
25 Ocak 2022 00:03

Acun Ilıcalı dünya üzerinde tanınmaya devam ediyor. Yaptığı programlar, televizyon kanalları ile dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın serveti neden merak ediliyor sorusuna yanıt bulmamızı sağlıyor. Acun Ilıcalı 1969’da Edirne’de doğmuştur. Hem ülkemizde hem de dünya çapında adını duyurmayı başaran ünlü iş adamı herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor. Acun Ilıcalı serveti herkesin konuştuğu ve merak ettiği konular arasında yer alıyor. Giderek serveti artarak dikkatleri üzerine her zaman olduğu gibi çekmeyi başarıyor.

 

 

Acun Ilıcalı Ne İş yapar?

Acun Ilıcalı televiyoncu, girişimci uluslararası tanınan bir iş adamıdır. Bu nedenle Acun Ilıcalı serveti neden merak ediliyor diye baktığımızda karşımıza yaptığı işler çıkmaktadır. Acun Ilıcalı’nın bazı işleri şu şekilde karşımıza çıkar;

  • TV8 ve TV8,5 kanalları sahibi
  • Exxen Dijital Platformu
  • Pek çok ülkede Prodüksiyon şirketi
  • Acun Medya kurucusu
  • Fortuna Sittard Futbol takımı ortağı

Acun ılıcalı serveti neden merak ediliyor sorusunun nedeni pek çok sektör de iş yapmasıdır. Başarılı iş adamı sunuculuk ile başlayan yolculuğunda kendini geliştirerek dünyaca tanınan biri haline gelmiştir. Düzenlediği yarışmalar, dijital platformlar sayesinde izleyicileri ekran başına çekmeyi başaran Acun Ilıcalı son olarak da bir futbol takımına ortak olmuştur. Başarısı ile dikkat çekerek serveti ise gün geçtikçe artmaya devam etmiştir. Acun Ilıcalı pek çok platform da yer alarak her zaman yeniliğe açık ve yeni projeler ile karşımıza çıkmayı başarmıştır.

Acun Ilıcalı Kimdir, Aslen Nerelidir?

 Acun Ilıcalı, 29 Mayıs 1969 tarihinde Edirne’de gözlerini dünyaya açtı. Babası Ergün müteahhitlik işiyle uğraşırken annesi İlknur ise kooperatifler il müdürü olarak görev yapmaktaydı. Ilıcalı, ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklal İlkokulu’nda bitirdi.

Kadıköy Anadolu Lisesi’nde öğrenim gördü. İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nü kazandı, fakat okulu bitiremedi. Daha sonra Bodrum’a gittiklerinde geçirdiği bir trafik kazası sonucu annesini ve babasını kaybetti. Bu dönemde büyük bir travma atlattıı. 1994 senesinde de Bağdat caddesinde ağır bir motosiklet kazası geçirdi. Kazada sol kolu kırılan Ilıcalı, arkasında oturan arkadaşını da kaybetti. Ailesinden kalan mirası da iki sene içerisinde tüketti. Ardından da Bağdat caddesinde bir kot dükkanı açmıştır. Fakat kısa bir sürenin ardından iflas etmiştir.

Daha sonra ise bir akrabasının yardımı ile İlker Yasin ile tanışarak içindeki büyük futbol aşkı ortaya çıkınca spor muhabirliğine girmiştir.

Resim1