ACS Güç Aktarım İwis Zinciri Türkiye Bayisi

ACS Güç Aktarım İwis Zinciri Türkiye Bayisi
24 Nisan 2022 11:48

100 yılı aşkın süredir hizmet hayatında olan İwis zincir olarak Türkiye bayisi olmaktan ve size kesintisiz hizmet vermekten gurur duyuyoruz. ACS GÜÇ Aktarım ailesi olarak Türkiye’de İwis zincirin yetkili bayisi ve servisi olarak hizmet sunuyoruz. Firmamız olarak zincir satışları ile ülkemizin ve sanayimizin kalkınmasında önemli katkılar sağlıyor.

 

Müşteri memnuniyeti odaklı sunduğumuz satış ve servis hizmeti ile kurumsallık alanında firmamız ciddi adımlar atıyor. 50 yılı aşkın süredir İwis zincir satışları ile firmamızı sektörde en saygın firmalar arasına hızla taşıyoruz. İwis zincir Türkiye bayisi olmaktan onur duyuyoruz.  Ayrıca Türkiye’de zincir ve dişli üretimini profesyonel çözümler ile hızla gerçekleştiriyoruz.

 

Vizyonumuz ; Türkiye’de yaptığımız her satış ve teknik destek ile müşteri memnuniyetini en has safhada tutmaktır. Dev uzman kadromuz ve gelişmiş son teknoloji makinelerimiz ile Türkiye’ye pazarında en iyisi olmanız hazını yaşıyoruz.

 

Zincir , dişli satışlarında kaliteli sonuçlar alarak sektörde satış öncesi ve satış sonrası geniş hizmetimiz ile kendimizi en iyi şeklide gösteriyoruz. Bu sayede verdiğimiz profesyonel sonuçlar ile sektördeki liderlik konumuzu en iyi şekilde koruyor. Türkiye’de en iyi İwis Zinciri bayisi olma liderliğini en iyi şekilde size gösteriyoruz.

 

Herkes tarafından bilinen, iwis zincir modellerimizin %100 kaliteli malzemesinden ve işçiliğinden gurur duyuyoruz 100 yılı aşkın tecrübemizle sizlere hizmet sunuyoruz. Dünya zincir sektöründe en iyisi olabilmek için elimizinden gelen herşeyi yaptık. Hedeflerimiz Her zaman zirvede olmak.

 

ACS Güç Aktarım ailesi olarak yenilikçi fikirler ve en iyi gelişmeler eşliğinde sizlere en kaliteli ve en uygun fiyatı vermeye devam edeceğiz .

 

İWİS ZİNCİR YETKİLİ BAYİ

 

Kendisini verdiği kaliteli hizmetlerle duyuran iwis zincir, 100 yılı aşkın tecrübesiyle dünyaya haykırdı. ACS GÜÇ AKTARIM verdiği tüm hizmetlerde müşteri memnuniyeti odaklı vizyonunda ilerleyerek çok fazla kitleye hitap etti. Sadece türkiye ile sınırlı kalmayıp kendini dünyaya tanıtan İwis Zincir, zirvede olmanın sorumluluğunda gelişerek devam etmekte. Aldığı geri dönüş ve talepleri geri çevirmeyip verdiği her hizmette üstün kalite ve titizlikle çalışarak her yeni bir günde kendini geliştirdi.

 

Firmamız üretimlerinin tümünde rakiplerinden bir adım önde. Geliştirdiğimiz yeni stratejilerle firmamızı güncel tutarak müşterilerimize en yeni hizmetleri sunuyoruz. İwis Zincir Türkiye ile kalmayıp tüm globalde hizmetlerini tanıtan ve dünyanın dört bir yanından iş alan bir firmadır. Üretim sistemlerimizin tümünde en kaliteli materyalleri ve ekipmanları kullanarak kullanıcı dostu zincirler üretmekteyiz. Müşterilerimizin isteklerine göre özelleştirilebilir zincir imkanları sunuyoruz.

 

Sizlerde profesyonel ve garantili bir hizmet almak ve sektörün öncüsü ile çalışmak istiyor olabilirsiniz.  Kesintisiz hizmet ağımız ile sizlere hizmet vermekten gurur duyarız.