6 yıldızlı tatil

6 yıldızlı tatil
7 Mayıs 2012 17:20

Dünyanın en iyi butik gemi ödüllerine sahip ‘Seabourn Quest 6′ gemisi Antalya’ya geldi. Yolcularına 6 yıldızlı tatil imkanı sunan gemi, gelecek yıl 116 gün sürecek bir dünya turu yapacak.

Dünyanın en iyi butik gemi ödüllerine sahip ‘Seabourn Quest 6′ gemisi Antalya’ya geldi. Yolcularına 6 yıldızlı tatil imkanı sunan gemi, gelecek yıl 116 gün sürecek bir dünya turu yapacak.

 

Antalya Limanı’na demirleyen 450 yolcu ve 330 mürettebat kapasiteli, 32 bin ton ağırlığındaki Bahama bandıralı ‘Seabourn Quest 6′ gemisi için Antalya’nın önde gelen ailelerinin katıldığı bir tanıtım turu düzenlendi. Golden Bay Tour’un Antalya temsilciliğini yapan Larenta Turizm tarafından organize edilen tanıtım turunda, 225 suit kabini bulunan geminin hizmetleri davetlilere anlatıldı. 11 güverteden oluşan gemi, kafe ve barları, casinosu, jakuzili havuzları, SPA’sı, spor salonları, kütüphanesi ve açık hava sineması sayesinde sunulan 6 yıldızlı otel konforu ile dikkat çekti.

 

RAHAT VE LÜKS SEYAHAT

 

4 yıl üst üste dünyanın en iyi butik gemi ödüllerini alan Seabourn Quest 6’nın 2011 yılında suya indirildiğini söyleyen Larenta Turizm Yurtdışı Turlar ve Gemi Bölümü Müdürü Dilek Bayraktar, “Bu gemi rahat, şık ve lüks seyahat sunuyor. 4 Mayıs’ta Atina’dan hareket eden gemi, Kuşadası, Rodos, Antalya, Alanya, Kıbrıs, İsrail, Mısır, Yunan adaları, Çanakkale ve İstanbul’u kapsayan 14 günlük bir tur yapacak. Ardından da bir Karadeniz turu yapacak ve İstanbul’a dönecek. Akabinde ise Ege ve Adriyatik turları olacak” diye konuştu.

 

Seabourn Quest 6’nın 2013 yılında, 5 kıtaya uğrayarak yapacağı ve 116 gün sürecek bir dünya turu gerçekleştireceğini anlatan Dilek Bayraktar, “Bu turu konfor ve rahat içinde yapmak isteyenlere önerebiliriz. Gemideki konaklama şekli herşey dahildir. Diğer gemilere göre fiyatları yüksek olabilir ama bunun karşılığında da ödediğinizin karşılığını çok fazlasıyla alıyorsunuz” dedi.

 

Seabourn Quest 6’nın tüm kabinlerinin 26 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen suit odalardan oluştuğunu aktaran Dilek Bayraktar, dış kabin ve balkonlu kabinlerin yer aldığı Quest 6’da, 6 yıldızlı tatil konforunun servisinden odalarına kadar hissedilebileceğini söyledi. Bayraktar, geminin haftalık turlarının 2 bin Euro’dan başladığını sözlerine ekledi