4 yaşındaki Melek 2 bin kapak topladı.

4 yaşındaki Melek 2 bin kapak topladı.
9 Kasım 2012 13:57

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi’nde Sultanköy Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara tekerlikli sandalye alınması için başlatılan mavi kapak toplama kampanyasına en büyük desteği annesine yardımcı olan ve 2 bin kapak toplayan 4 yaşındaki Melek Kutlu verdi.

 

 

 Sultanköy Belediyesi, engelli vatandaşlara destek vermek için beldede mavi kapak toplama kampanyası başlattı. Beldede yaşayan 32 yaşındaki Yeşim Kutlu ve kızı Melek, kampanyayı duymalarının ardından, iki ay önce kampanyaya destek vermek için kapak toplamaya başladı. Anne ve kızı, 2 ay içinde topladıkları 2 bin mavi kapağı, evlerine gelen belediye ekiplerine teslim etti.

 

 

 

Anne Yeşim Kutlu, kampanyaya kızının büyük desteği olduğunu söyledi. Kutlu, “Kampanyaya destek olduğumuz için çok mutluyum. Belediyenin mavi kapakları topladığını duydum. Bunun araştırırken kızım da yanımdaydı. Ben kapak toplamaya başlayınca o da toplamaya başladı. Bunların ne olacağını sordu bende kendisine anlatınca daha da etkilenip 2 bin tane kapağı birlikte toplamış olduk. Bu kampanyaya destek olduğumuz için çok mutluyum” dedi.