2 Mart’taki toplantı öncesinde Kılıçdaroğlu’na seçilmesi halinde 400 kişilik dokunulmayacaklar listesi mi verildi?

2 Mart’taki toplantı öncesinde Kılıçdaroğlu’na seçilmesi halinde 400 kişilik dokunulmayacaklar listesi mi verildi?
6 Mart 2023 11:45

Gazeteci Serpil Yılmaz’ın Altılı Masa’nın kurulma aşamasında İyi Parti ile görüştüğüne yönelik sözlerine dikkat çeken Kısadalga yazarı Ayşe Yıldırım “Yazdığı yazıyı da anımsatıyordu Yılmaz: “Kiminle görüştüğünü, katını, dairesini, odasını, kimler… hepsini biliyorum. Aksini iddia edebilecek birisi varsa da şahidi var.“

 

 

Aynı saatlerde Kemal Kılıçdaroğlu da bir tweet paylaştı: “418 milyar dolar ile ilgili çok kararlı olduğumun tekrar altını çizmek isterim. Her kuruşu bu milletin insanlarına geri verilecek. Kim olduğunuz, nasıl düşündüğünüz, kime oy verdiğinizin hiçbir önemi yok; bu para sizin, hakkınızı alacaksınız.”

Şimdi taşlar yerine daha iyi oturuyor değil mi?” ifadelerini kullandı.

Kulislerdeki bir başka iddiayı köşesine taşıyan Ayşe Yıldırım, Meral Akşener’in ipleri kopardığı Millet İttifakı’nın 2 Mart tarihli toplantısından kısa süre önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na 400 kişilik bir liste verildiğini belirterek, “Seçilmesi halinde dokunulmayacaklarına dair güvence istenilen bir liste. İçinde kimlerin olduğunu tahmin edersiniz. İşte bu liste ve talep Kılıçdaroğlu’nu çok öfkelendirmiş.” diye yazdı.

 

Yazının tamamı için tıklayın…