10. Yıl Marşı'ndan sonra şimdi de "Vardar Ovası" türküsüne tepki gösterdi Bakın Twitter'da nasıl gündem oldu!

10. Yıl Marşı'ndan sonra şimdi de "Vardar Ovası" türküsüne tepki gösterdi Bakın Twitter'da nasıl gündem oldu!
9 Ağustos 2013 10:10

Bülent Arınç’tan sanatçıya çıkıştı: ‘O türküde rakı geçiyor, söyleme’

Bursa’da Erzurum Dernekleri Federasyonu’nun bayramlaşma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ‘Vardar Ovası’ türküsünü söylemek isteyen kadına, türküde rakı geçtiği için izin vermedi.

Balkan Göçmenleri Federasyonu’na da (BAL-GÖÇ) bayram ziyaretinde bulunan Arınç’tan, Bulgaristan Kültür Bakanlığı’nda ses sanatçısı olduğunu söyleyen Fahriye Güney isimli kadından ilginç bir istekte bulundu.

Yurtdışındaki etkinliklere gitmek istediğini söyleyen Güney’e Başbakan Yardımcısı Arınç, kadından bir şarkı söylemesini istedi. Söylediği iki Balkan şarkısına 10 üzerinden 7 puan veren Arınç, ‘Vardar Ovası’ türküsünü söylemek isteyen kadına, “Onda rakı falan geçiyor. Başka bir şey söylesin. Ben yokken söyle onu” dedi. Daha sonra Güney’den başka bir türkü dinleyen Arınç, Güney’e 10 üzerinden 11 puan verdiğini söyledi.

TWİTTER’DA GÜNDEM OLDU

Arınç’ın çıkışına Twitter üzerinden çok ciddi eleştiriler gelirken kimi Twitter kullanıcıları ise Arınç’ın sözlerini alaya aldı. Birçok kullanıcı da “Vardar Ovası” şarkısının Atatürk’ün de en sevdiği şarkı olduğunu hatırlattı.

İşte o tepkilerden bazıları:

oda tv