1 TL'lik ayakkabı için belediye başkanı ve emniyet müdürü izdihamda az daha eziliyordu

1 TL'lik ayakkabı için belediye başkanı ve emniyet müdürü izdihamda az daha eziliyordu
16 Temmuz 2013 10:56

Erzurum’da bir mağazanın açılışı nedeniyle 1 liradan satışa sunulan ayakkabılar, izdihama neden oldu.

Açılışı yapan merkez Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, ezilme tehlikesi geçirdi. Satışa sunulan 1000 çift kadın ayakkabısı, 5 dakikada tükendi.

Cumhuriyet Caddesi’nde işadamı Dursun Danışık’a ait ayakkabı mağazasının  açılışını dün merkez Yakutiye Belediye Başkanı  Ak Partili Ali Korkut ve Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız yaptı. Dua okunması ve kurdelenin kesilmesinden sonra mağazaya akın eden eden vatandaşlar nedeniyle Belediye Başkanı Korkut ile Emniyet Müdürü Yıldız ezilme tehlikesi geçirdi. Günler öncesinden 1 liraya ayakkabı satılacağı duyurulduğu için erken saatlerden itibaren kapı önünde toplanan kadınlar itişerek girdiği mağazada indirimleri ürünleri almak için çabaladı. Birbirleriyle yarışan kadınlar görevlilerin, ‘Herkes bir çift alacak’ uyarısını dikkate almadan yanlarında getirdikleri poşetleri ayakkabılarla doldurdu. Yoğunluk sırasında annelerini kaybeden çocuklar ağladı.

1 liradan satışa çıkarılan 1000 çift kadın ayakkabısı 5 dakikada tükenirken, Mağaza Müdürü Esra Danışık, Doğu’nun en büyük ayakkabı mağazasını açtıklarını ve bu kampanyaların sık sık devam edeceğini belirtti. Esra Danışık, “Amacımız halkımıza her gün rengarenk ayakkabılar giydirmek. Bu mübarek günde insanlarımızın bütçesine az da olsa katkıda bulunmak bizi çok mutlu ediyor” dedi