Zülfü Livaneli’den İmamoğlu’na: Bir millet sizi bekliyor

Zülfü Livaneli’den İmamoğlu’na: Bir millet sizi bekliyor
16 Mayıs 2019 08:48

Ekrem İmamoğlu, STS Bodrum’u, demirli olduğu Kalamış Marina’da ziyaret etti. İmamoğlu’nu teknede, ünlü ve usta sanatçılar Zülfü Livaneli ile Müjdat Gezen karşıladı.

 

 

Seçilmiş İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bodrum’dan yola çıkan ve İstanbul üzerinden Samsun’a gidecek olan Türkiye’nin ilk yelkenli okul gemisi STS Bodrum’u, demirli olduğu Kalamış Marina’da ziyaret etti.

İmamoğlu’nu teknede, ünlü ve usta sanatçılar Zülfü Livaneli ile Müjdat Gezen karşıladı.

İmamoğlu, konuklardan onları beklettiği için özür dileyince Livaneli, espriyi patlattı: ”Ne demek? Bir millet sizi bekliyor”. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan İmamoğlu, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun Trabzonlular ile ilgili sorusuna, ”Seviyeyi iyice düşürdüler. Esenler’de oturan okuyamamış bir çocuğumuzun evindeydim dün akşam. İftarımı açtım. 3 ay ilgi gösterince diplomasını aldı o gencimiz. Onlarla uğraş. Sokaklarına bak. Parklarına bak. İnsanlara insanca yaşam ortamları hazırla. Bırak Ekrem İmamoğlu’nu. Millet sevdi İmamoğlu’nu” yanıtını verdi.

Teknenin dümenine geçen İmamoğlu, burada aralarında Livaneli, Müjdat Gezen, Mustafa Alabora, Rutkay Aziz ve Nebil Özgentürk gibi ünlü isimlerin bulunduğu vatandaşlarla anı fotoğrafları çektirdi.