Zorlu evden eve nakliyat

Zorlu evden eve nakliyat
12 Mayıs 2019 20:57

Zorlu evden eve nakliyat firması olarak değerli bütün eşyalarınızı güzel eşya zarar görmesin diye özelikle ambalaj ve paketleme yapıldıktan sonra taşıma içi uzman ekip  personelimiz tarafından güvenle taşımaktayız.

 

Taşıma ve evden eve nakliyat   aracı olarak kullandığımız kamyon ve kamyonet araçlarımızın içlerinde kırılma devrilme riski taşıyan eşyalarınızın zarar görmeden taşınması için ayrılmış özel korunaklı bölgeler bulunmaktadır.

 

Taşıma esnasında yapmış olduğumuz sigorta güvencesi ile bütün eşyalarınız garanti altına alınmaktadır. Oluşabilecek birçok hasar ve zarardan tamamıyla firmamız sorumludur.

 

Bünyemizde bulunan uzman kadromuz tesisatçı ustalarımız marangoz ustalarımız taşıma personelimiz ve kullandığımız son teknolojik ekipmanlar ile hizmet vermekteyiz.

 

Her nerede olursanız olun Evden eve nakliyat Depolama ve Parça eşya taşıma

Şehirler arası nakliyat  taşımacılık ilkemiz gereği bütün il ilçe semt ve mahallelerde hizmet vermekteyiz.

Bizlere bir telefon kadar uzaktasınız.

 

hizmetlerinde ön plana çıkan firmamız, aynı zamanda müşterileri için profesyonel hizmetlerin en doğru adresidir. Bizden alacağınız hizmetlerde her şey tüm detayları il planlanarak işleme alınır.

 

Taşınma sırasında mağduriyet oluşmaması adına pek çok konuda geniş çaplı incelemeler ve araştırmalar yapıldıktan sonra nakliye süreci başlatılır. Ayrıca müşterilerine geniş yelpazede hizmetler sunan firmamız, İstanbul bünyesinde yer alan tüm ilçelerde hızlı ve güvenilir nakliye hizmetleri vermektedir.

 

7/24 İletişim imkânı sunan firmamız sizlere günün her saati hizmet vermektedir. Detaylı bilgi ve destek almak için bizimle irtibata geçiniz.