Zeynep Kılıçdaroğlu dairesini yandaş gazeteye sattı!

Zeynep Kılıçdaroğlu dairesini yandaş gazeteye sattı!
1 Mart 2018 08:04

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’na ait olan ve fiyatı konusunda tartışmalar yaşanan İstanbul Ataşehir’deki ‘ünlü’ daire satıldı. Zeynep Kılıçdaroğlu, daireyi daha önce kamuoyuna açıkladığı gibi 100 bin dolar karşılığında yandaş Güneş Gazetesi’nin sahiplerine sattı.

 

 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kızının Ataşenir’deki Buz Rezidans’taki eviyle ilgili geçtiğimiz yılın sonunda açıklamalarda bulunmuş evi 100 bin dolara satmaya hazır olduklarını belirterek, “Ev benim üstüme olmadığı için kızımın evi. Gazeteye kızım doğrudan doğruya mektup gönderecek, ‘vekalet verdiğiniz avukatı bildirin, evi satmaya hazırız’ diye. Böylece 1 milyon dolarlık evden kurtulmuş olacağız.” demişti.

 
GÜNEŞ GAZETESİ ‘EVİ BİZE SATIN’ DEMİŞTİ

 

 

Hükümete yakın Güneş gazetesi de Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerini haberleştirerek “100 bin dolar hazır tut sözünü. Güneş olarak biz o eve talibiz” manşetini atmıştı. CHP lideri Zeynep Kılıçdaroğlu da Güneş gazetesi sahibi Zeki Yeşildağ’a aynı gün mektup yazarak bu teklifi kabul ettiğini duyurmuştu. Kılıçdaroğlu Güneş gazetesi yönetimine “100 bin ABD Doları karşılığı Türk Lirasına daireyi size satmaya hazır olduğumu bildiririm” demişti.

 
VE SATTI…

 

 

Zeynep Kılıçdaroğlu’nun söz konusu daireyi 100 bin dolar karşılığında Güneş Gazetesi’nin sahiplerine sattığı ortaya çıktı. Tapu devir işlemleri, avukatlar aracılığıyla dün gerçekleştirildi.