Zarrab ile ilgili şaşkına çeviren büyü ve fal iddiası!

Zarrab ile ilgili şaşkına çeviren büyü ve fal iddiası!
15 Aralık 2017 10:40

Reza Zarrab’ın gözaltına alınan 14 çalışanı serbest bırakılırken, 3 çalışanın sorgusu ise sürüyor. İddiaya göre Zarrab “ABD’li hâkim ve savcıların ağzı ve gözünün bağlanması, hâkim ve savcıların kendisi ne söylerse inanması” için büyü yaptırmak için çalışanlarını Hatay, Fas ve Dubai’ye göndermiş.

 

 

ABD’deki mahkemede tanık olarak koruma altına alınan Reza Zarrab’ın, Türkiye’deki mallarına el konulmasının ardından geçen hafta gözaltına alınan sekreterinin de aralarında bulunduğu 17 çalışanından 14’ünün sorgusu tamamlandı.

Habertürk’ten Nihat Uludağ’ın haberine göre, adliyeye çıkarılan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. “Zarrab’ın karakutusu” oldukları iddia edilen sekreteri Sinem A., muhasebeci Regaip A. ile Mustafa H.’nin sorgusu ise sürüyor.

 

 

‘KARAKUTU’

 

 

ABD’ye gitmeden önce Zarrab’ın 3 yıl asistanlığını yapan Sinem A.’nın, işadamının tüm özel ve gizli yazışmalarını bildiği öne sürülüyordu. A.’nın ayrıca, 17-25 Aralık operasyonları sonrasındaki ilişkileri ve yazışmaları organize eden “karakutu” olduğu iddialar arasında. Regaip A. ise Zarrab’ın para trafiğini takip etmekle suçlanıyor.

 

 

http://www.hurriyet.com.tr/reza-zarrab-ile-ilgili-inanilmaz-buyu-ve-fal-iddiasi-40678905