‘Yüzümü ne olur mozaiklemeyin’

‘Yüzümü ne olur mozaiklemeyin’
13 Ekim 2015 16:43

Samsun’da 41 yaşındaki İlker V.’yi karın boşluğu ve kollarından bıçakla ağır yaraladığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan 36 yaşındaki Salih Yiğiter, gazetecilere “Yüzümü sakın mozaiklemeyin ne olur” dedi.

 

 

Olay, dün Samsun’un merkez İlkadım İlçesi Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Bir süre önce Salih Yiğiter’in evi kurşunlandı. Salih Yiğiter, bu olaydan sorumlu tuttuğu İlker V.’nin evine gitti. İkili arasında sözlü tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Salih Yiğiter, üzerindeki bıçağı çıkarıp İlker V.’yi sol karın boşluğu ile her iki elinden yaralayıp kaçtı. Yaralı, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı. Salih Yiğiter, adliyeye çıkarıldığı sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Herkes hak ettiği gibi bedel öder. Evim kurşunlandı, o yüzden bu işi yaptım. Herkes hakettiğini öder, buna böyle başlık atın. Yüzümü de ne olur mozaiklemeyin, size yalvarıyorum” dedi. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.

 

 

Kaynak: Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, (DHA)