Yükselen trend büyük beden giyim

Yükselen trend büyük beden giyim
23 Ağustos 2019 16:17

Hem yaz hem de kış aylarından büyük beden kadınlar şık ve modaya uygun kıyafet bulmakta zorlanmaktadır. Her daim güzel görünmek, kendisine yakışmak isteyeni giymek isteyen büyük beden kadınlar için haliyle kıyafet seçimi zorluğu da beraberinde gelmektedir.

 

Yükselen Trend: Büyük Beden Giyim

 

XXL ve üstü beden giyinen kadınların yaşamış olduğu bu zorlukların farkında olan tekstil dünyası büyük beden bayan giyim üzerine çalışmalarına başladı. Son 10 yıldır özellikle İstanbul ve Marmara bölgesindeki üreticiler dış, alt ve üst giyim üzerine kıyafetler üretmeye başladı.

E-ticaret sektörü de bu üretimlerle birlikte büyük beden kıyafetleri Türkiye başta olmak üzere Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerine pazarlamaya başladı.

Sektörün tanınan firmalarından olan Femina Tekstil bünyesinde kurulan Buyukmoda.com da sunduğu ürünler ve ödeme imkanlarıyla adından söz ettiriyor.

 

Büyük Bedende Her Daim Şıklık Mümkün

 

Düğün, balo, kına gecesi, doğum günü gibi kişilerin önem verdiği ve şıklık yarışan girdiği günlerde büyük beden kıyafetlerin tasarımı oldukça dikkat çekiyor.

İster özel günlerde isterse günlük hayatta büyük beden kadınlar için yüzlerce çeşit parçayı bulabilirsiniz. Kadınların vazgeçilmez parçası olan büyük beden elbise modelleri günde güne çeşitlilik kazanmakta ve son trendlere uygun olarak tasarlanmaktadır.

 

Gömlek ve Bluz Modelleri

 

Özellikle vücut proporsiyonu dikkat eden hanımlar kıyafet seçerken daha ince ve zayıf görünmek için bol, uzun ve koyu kıyafetler tercih etmektedirler. Kot pantolon ya da tayt üzerine giyilen büyük beden gömlek ya da bluzlar günün kurtarıcısı olabilmektedir. Büyük Moda bünyesinde yer alan üst giyim kategorisinde birbirinden şık, uygun fiyatlı ve kaliteli gömlekleri bulmak mümkün.

Sonbaharın yağmurlu ve kapalı havaları için sıklıkla kadınların tercih ettiği trençkot, yağmurluk, hırka gibi sıcak tutan ve kişiyi koruya dış giyim kıyafetleri de artık büyük beden özgü üretilmektedir.