Yüksek Teknolojide 3D Tarayıcı Özellikleri Nelerdir?

Yüksek Teknolojide 3D Tarayıcı Özellikleri Nelerdir?
25 Ağustos 2020 09:01

Yüksek teknoloji gerektiren tüm alanlarda, konularda ve destek gereken her alanda birbirinden farklı firmalardan destek alabilir, en iyi şekilde sektörünüze uygun gereksinimlerle beraber, yüksek teknolojiden faydalanabilirsiniz. Günümüz şartlarında en iyi ürün geliştirme konusuna bağlı olan birçok firmalar arasında ön planda olan firmalardan biri de infoTRON bulunuyor. Günümüzde gelinmiş nokta olan yüksek teknolojiyle beraber doğru gereksinimler belirleyip en doğru teknolojiyle beraber ürün ya da hizmetlere dair gereken gelişimi kazandırmaktır. Yetenek, bilgi ve iş birliğini arttırma konusunda doğru adımlar atarken, müşteri çözümleri konusunda da en doğru adımları yine infoTRON sunacaktır.

 

 

Birçok alanda faydasından yararlanılan ürünlerden biri de CATIA oluyor. Hem gelişmiş yüzey modellemesi olarak hem de endüstriyel tasarım alanlarında yapılan doğru ARGE çalışmalarıyla beraber, CATIA karşımıza temel faydalarıyla beraber çıkıyor.

Bir ürün, pazarda doğru bir başarı yakalamak için en iyi şekilde ürünün tasarımıyla ön plana çıkmaktadır. Hal böyle olunca da temel unsurlardan biri olan malzeme ve tasarım konusunda gereken gelişimi sağlayan altyapı ile en yüksek kalitede doğru hedefleme yapılabilir. Sanal prototipler konusunda doğru kararlar alınırken en iyi şekilde fiziksel veya sanal prototip ile son karar verilebilir. CATIA tasarımlarının en büyük özelliği, 3 boyutlu tasarım çizimlerinde başarı yakaladığı gibi serbest yüzeyle ilgili tüm tasarım çalışmasında, Class-A modellemesinde ya da 3 boyutlu yazıcılar ile ilgili üretime kadar birçok alanda istenilen seviyede çözümler sunuyor

Yüksek teknoloji ve 3 boyutlu tarama cihazlarının gelişim gösterdiği günümüz şartlarında ise, tersine mühendisliği, kalite kontrol süreçlerine dair tüm yönetimi elinize almaya var mısınız? Bunu başarmak adına yapacağınız şey, 3D tarayıcı modelleri olcaktır. 3D taraması, bilgisayar ortamında olmayan bir tasarımın en iyi biçimde dijital ortama aktarımını sağlaması sürecidir. 3D tarama işlemlerinde hem fikir hem de çalışmaların dijitale aktarılmasında en iyi yollardan biri olacaktır.

3D taramalarda tersine mühendislik yaparak, süreçle ilgili tüm yapıyı gelişime sokabilirsiniz. Şöyle ki, orijinal olmayan 3 boyutlu datayı, istediğiniz gibi dijital ortama aktardıktan sonra bilgisayar desteği sayesinde istediğiniz gibi tasarım ve mühendislik düzenlemeleriyle beraber en iyi kaynağı oluşturmayı başarabilirsiniz.

Türkiye’de son dönemlerde gelişen ve her geçen gün artan teknoloji ile sanayi ve endüstriyel alanlarda büyük katkılar sağlamış firmalar arasında kendine yer bulan infoTRON sayesinde, siz de İstanbul ve Ankara ofislerinden bilgi, destek ve hizmet alabilirsiniz. En iyi çözüm odaklı konularda yüksek teknoloji desteği ile hizmetlerini 1994’den bu yana Türkiye’de birçok alanda sağlamayı başarmış bir kuruluştur. Birçok beklentiyi karşılar nitelikte yüksek teknolojiye sahip olan, dayanıklı çözümler ve hizmetleri sunmayı başaran marka ile beraber doğru misyonda ilerledikçe, en iyi yüksek teknolojiyi yakalamak da mümkün oluyor. Müşterilerine her daim değer katma hedefiyle, tüm zamanların en iyi yetenekli kadrosuyla, doğru iş birliği için sizlere hizmet vermektedir.