Yüksek Lisans İlanları 2020

Yüksek Lisans İlanları 2020
18 Temmuz 2020 14:13

Üniversitelerin 2020 yüksek lisans ilanları yayınlanmaya başladı. Pek çok üniversite 2020 güz dönemi için yüksek lisans ve doktora ilanlarını yayınlamaya başladı ve kontenjanları belli oldu.

r1

Akademik kariyer yapmak ya da mesleki gelişimini devam ettirmek isteyen kişilerin merakla beklediği yüksek lisans ilanları üniversiteler tarafından duyurulmaya başlandı. Lisansüstü öğrenci alım ilanlarını okuyucuları ile paylaşan gencizbiz sitesi güncel lisansüstü ilanlarını takip edebileceğiniz bir site.

Yüksek Lisans İlanları ve Kontenjanları

Yüksek lisans yapmak isteyen adaylar için ilanları takip etmek oldukça güç. Gencizbiz tüm üniversitelerin yüksek lisans ilanlarını takip edip kullanıcılarına duyuruyor. Lisansüstü ve doktora öğrenci alım ilanlarını enstitü, program, kontenjan ve koşullarını ayrıntılı olarak listeliyor.

Üniversiteler yüksek lisans programlarının kontenjanları ve koşullarını kendisi belirliyor. Ayrıca yabancı dil (YDS) puanı lisansüstü adayları için önemli bir kriter ve her üniversitenin, her programında farklılık gösterebiliyor. Örneğin aynı bölüm için bir üniversite 80 ALES ve 80 DİL puanı isterken, başka bir üniversite 70 ALES ve 65 DİL puanı isteyebiliyor. Bu gibi değişen başvuru koşullarını dikkatle incelemek gerekir.

Güncel yüksek lisans ilanları için tıklayın: https://gencizbiz.org/k/yuksek-lisans-ilanlari/