Youtube 4000 Saat Satın Al

Youtube 4000 Saat Satın Al
2 Haziran 2020 15:57

Yeni başlayanlar, izleyiciler arasında pek bilinmez, sosyal bir olgu yaratmak için YouTube’daki diğer kanallarda konuk da olamazsınız ama YouTube 4000 saat satın alarak, uzun uzadıya izlendiğinizi ve beğenildiğinizi önce YouTube’a sonra da izleyicilere kanıtlamış olursunuz.

 

 

Kişisel temasınız yoksa, başlangıçta duruşunuzu sürdürülebilir bir şekilde iyileştirmek çok zordur. Ancak, yeni izleyicileri çekmenin mümkün olduğu sosyal statüye ulaşmak için YouTube abone satın alarak işe başlayabilirsiniz.

Parametrelere Erişin!

YouTube 4000 saat satın almak istiyorsanız, platformun önemli parametresine erişebilirsiniz. Beğenme, izlenme sayısı ve görüntülenme süresi videonun hemen altındaki her cihazda görülebilir. Rakamlar yüksekse en azından hızlı bir şekilde bakmak için bile olsa yayınınıza tıklayacaklardır.

Bu durumda olumlu eleştirilerin yapılmasını isteyeceksiniz ama herkes dilediğini yazmakta özgür olduğundan eğer kötü bir çıkardıysanız bunu size acımazsızca söyleyeceklerdir. Ama yine de etkili arttırmak isterseniz o zaman yorum satın alabilirsiniz.

Beğeniler ve Abonenin Önemi

Aldığınız beğeniler ve aboneler YouTube Marketing’e sınıflandırmanızı yeniden düzenleme fırsatı verir. Video daha organik olarak derecelendirilir, bu yüzden seyircinin şüpheciliği azalır. Kısa süre sonra, görüntülerin sayısı nihayetinde olumlu bir döngüye girmek için artar ve bu da kanalın farkındalığını kalıcı olarak artırır.

Algoritmayı Etkileyin

Platformdaki kariyeriniz üzerinde olumlu etkisi olan pazarlamanın sosyal avantajlarından yararlanmak için YouTube abone satın almalısınız. Öte yandan, algoritmanın önemi göz ardı edilmemelidir. Bu, aşağıdaki ölçütlere göre düzenlenir ama basit bir arama sorgusu için milyonlarca saatlik video materyali üzerinden oluşturulurç

  • Beğenilme oranı
  • Yorumları
  • Görüntüleme süresi ve sayısı
  • Abone sayısı

YouTube abone ya da beğeni aldığınızda, algoritma yoluyla kendi içeriğinizi değerlendirmesini önemli ölçüde geliştirilmesini sağlıyor olacaksınız. Zaten aranan kelimede çok izlenen hesaplar ilk sayfada çıkar. Bu sayfaya girmek için arama kelimenizi yazın ve rakipleriniz kaç kez görüntülenmiş ve like almış ona bakın. Sonra ondan fazla sayfa görüntülenme, yorum ve beğeni satın alırsanız ilk sırada yerinizi alırsınız. Bu ilk yatırımdan sonra videonuz rakibinizden iyiyse artık yatırım yapmanıza gerek kalmaz. İlk sizin videonuz izleneceğinden organik ziyaretçilerinizi yorum yapar, likelar ya da aboneniz olur.