Yolcu otobüsü devrilen kamyonete çarptı: 4 yaralı

Yolcu otobüsü devrilen kamyonete çarptı: 4 yaralı
2 Temmuz 2016 09:32

Niğde’de yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu devrilen kamyonete çarptı. Kaza, kamyonetteki 2 kişi ağır, otobüste bulun 2 kişi de hafif yaralandı.

 

 

 

 

Kaza, gece saatlerinde Ulukışla-Ereğli otoyol kavşağında meydana geldi. Hüseyin Taş yönetimindeki 01 YP 560 yönetimindeki üzüm yüklü kamyonet, Ereğli yönünde ilerlediği sırada kontrolden çıkarak takla attı. Aynı yönde ilerleyen Nesim Aslan’ın kullandığı 31 FJ 090 plakalı yolcu otobüsü, kaza yapan kamyonete çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet sürücüsü Hüseyin Taş ve yanında bulunan Kurtuluş Taş araçta sıkışırken, yaralanan otobüs sürücüsü Nesim Aslan ile muavin Necmi Kurt ise yolcuların yardımıyla otobüsten indirildi.

 

Direksiyonu kilitlenen yolcu otobüsü bir anda hareket etmeye başladı. Yaklaşık 150 metre kendi başına giden yolcu otobüsü bariyerlere çarparak durdu. İhbar üzerine kaza yerine polis, ambulans ve itfaiye sevk edildi.

 

Kamyonette sıkışan 2 kişi, Ulukışla Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından çıkartılırken, yaralılar ambulanslar ise Niğde Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisi devam eden yaralılardan Hüseyin Taş ve Kurtuluş Taş’ın durumunun ağır olduğu belirtlirken, polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

 

 

Kaynak: Uğur MART/NİĞDE, (DHA)