Yılmaz Büyükerşen’den, immün plazma bağış çağrısı

Yılmaz Büyükerşen’den, immün plazma bağış çağrısı
23 Eylül 2020 11:49

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, sosyal medyadan yaptığı görüntülü paylaşım ile takipçilerinden corona virüs tedavisinde kullanılan immün plazma bağışında bulunmaları çağrısında bulundu. Büyükerşen’in paylaşımı takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Türk Kızılay’ı Eskişehir Şube Başkanlığı da vatandaşlardan immün plazma bağışında bulunma çağrısı yaptı.

 

 

CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, corona virüsü tedavisinde kullanılan immün plazma bağışını arttırmak amacıyla sosyal medya aracılığıyla görüntülü bir paylaşımda bulundu.

 

 

“SALGINA KARŞI EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ TEDBİR VE DAYANIŞMADIR”

 

Takipçilerinden plazma bağışında bulunmalarını isteyen Büyükerşen “Corona virüsü ile mücadele iyileştiğinizde de bitmiyor. Vaka sayılarının her geçen gün arttığı bugünlerde mücadeleden zaferle ayrılmış sizler bir başka hasta yurttaşımıza plazmanızla destek olabilirsiniz. Salgında en önemli gücümüz tedbir ve dayanışmadır. Sizlerden önemle rica ediyorum. Kızılay’a başvurarak plazma bağışçısı olun. Bir hastamıza da siz destek olun. Unutmayalım ki, bu kötü günleri atlattığımızda akıllarımızda ortak mücadelemiz ve dayanışmamız kalacak. Sizlere inanıyor ve güveniyorum” ifadelerine yer verdi.