Yıllık aidatı olmayan kredi kartları

Yıllık aidatı olmayan kredi kartları
17 Ocak 2019 17:25

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 3 Ekim 2014 ile yürürlüğe giren tüketicilerden alınacak ücretler kapsamında bankaları müşterilerinden yıllık aidatı kesmeleri gerekmektedir. Bundan dolayı bankalar yasal olarak kredi kartları kullanan müşterilerinden yıllık kart ücreti keserler. Fakat, bazı bankalar bu kart ücretlerini müşterilerinden almayarak bazı müşterilerinin kart kullanımlarına göre kullanımlarının iadesini yapmaktadır. Birçok insan da bu kart ücreti alımlarından şikayetçi olup, kart aidatı almayan bankalar aramaktadır. Sizler için kart ücreti almayan bankaları aşağıda liste haline getirdik.

 

 

 

Kredi Kartı Ücreti Almayan Bankaların Listesi

Garanti Bankası Bonus Flexi Kart
Garanti Bankası kredi kartı ücreti almayan bankalardan bir tanesidir. Bonus flexi kartıyla kredi kartı ücreti almamasının yanı sıra alışverişlerde kazanılan bonuslar da müşterilerine sağladığı avantajlardandır. Bunlara ek olarak, alışverişlerde taksitli kullanım ve taksiti erteleme gibi seçenekleri de bulunmaktadır. Bu yüzden, flexi kartın sunduğu özelliklerden dolayı garanti bankası birçok müşteriler tarafından tercih edilmektedir.
Akbank AxessFree Kart
En çok tercih edilen bir diğer kartlardan birisi olan Akbank AxessFree kart da aidatsız bir kredi kartıdır. Aidatsız kredi kartı olmasının yanı sıra alışverişlerde taksitlendirme ve taksiti erteleme gibi birçok özelliği de bulunmaktadır. Ayrıca, akbankaxessfree kart ile faturalarınızı otomatik ödeme özelliğiyle düzenli olarak ödemelerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca Akbank Müşteri Hizmetleri telefon bankacılığından daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.
İş Bankası Maximum Kredi Kartı
Iş bankası maximum kredi kartının da diğer kartlar gibi aidatsız olma özelliği vardır. Ayrıca reklamlarda gördüğümüz ‘Hayat Maximumda’ gibi sloganlarıyla birçok insanı etkilemekte ve daha fazla müşteri kazanmaktadır. Aidatsız bir kart olmasının yanı sıra, Maximum kredi kartı alışverişlerde taksitlendirme veya taksiti erteleme gibi seçenekleri de sunmakta olup biriktirdiğiniz maxi puanları da alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.
Enpara.com Kredi Kartı

Enpara.com kredi kartı diğer bankaların sunduğu fırsatlardan farklı olarak müşterilerine aidat veren tek bankadır. Bunun için borç tutarlarınızı düzenli olarak ödemeniz şartıyla 2 yıl boyunca müşterilerine aylık olarak 100 TL vermektedir. Bunlara ek olarak, Finansbank kredi kartı yıllık ücret kesmemelerinin yanı sıra hesap işletim ücretieft ve havale de almamaktadır.
En yüksek faiz veren bankaların güncel oranlarını öğrenmek için www.dunyapara.com adresini ziyaret edebilirsiniz.