Yılbaşı İçin Hediye Tavsiyeleri

Yılbaşı İçin Hediye Tavsiyeleri
15 Kasım 2017 12:13

 

Yeni yıl yaklaşırken herkesi saran heyecana ortak olmak, sevdiklerinizle güzel zaman geçirmek ve keyifli organizasyonlar düzenlemek için hazırlıklar yapmaya başlayabilirsiniz. Yılbaşı sepetleri yeni yılı en güzel şekilde karşılamanızı sağlayacak içerikleri ile size keyifli zaman geçirmenizi ve sevdiklerinize güzel bir hediye vermenizi sağlayacak.

 

 

 

Yılbaşı Sepetleri

 

 

Birbirinden farklı içerikleriyle sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz yılbaşı sepetleri ile harika bir hediye verebilirsiniz. Liva Pastanesi birbirinden özel lezzetlerini size sunarken aynı zamanda her zaman taze olan lezzetleri ile yeni yıla taze ve ferah bir adım atmanızı sağlayacak. Sevdiklerinize ve ailenize verebileceğiniz en güzel yeni yıl hediyeleri arasında yer alan yılbaşı sepetleri ile hem kendinizi hem de onları mutlu etmenin tadını çıkaracaksınız.

 

 

Liva Pastanesi birbirinden farklı konseptleri ile yılbaşı hediyesi seçeneklerinizi arttırıyor. Pastanenin özel tariflerinin bir araya geldiği Liva yılbaşı sepetleri ile yeni yıla tatlı ve keyifli bir başlangıç yapabilirsiniz. Çan çiçeği, erguvan, frezya, gül, gelincik, karanfil, ıhlamur gibi farklı yılbaşı sepetleri ile yeni yıla merhaba diyebilirsiniz. Liva Pastanesi yılbaşı sepetleri içeriğinde Liva’nın özenle hazırladığı çikolatalar, lokumlar ve şekerler vardır. Kahve, mum, french press gibi farklı içeriklere de sahip olan yılbaşı sepetleri ile hem tatlı sürprizler yapabilir hem de kalıcı birer anı bırakabilirsiniz. Liva Pastanesi sahip olduğu özel tarifler ile hazırladığı birbirinden farklı çikolatalar, lokumlar, şekerlemeler ve drajeler ile sevdiklerinizle tatlı bir sohbete başlamanın en kolay yolunu size sunuyor.

 

 

Yılbaşı Kartları

 

 

Yeni yılda sevdiklerinize güzel bir hediye vermek istiyorsanız biraz yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Kendiniz yapabileceğiniz ya da hazır satın alabileceğiniz kartpostallar ile sevdiklerinize hoş bir anı bırakabilirsiniz. Unutulmaya yüz tutan kartpostallar pek çok insan için hala çok değerli olan hediye seçenekleri arasında yer alır. Duygularınızı doğrudan ifade etmenizi sağlayacak bu yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerinize bir mesaj atmaktan çok daha fazlasını verebilirsiniz.

 

 

Kırmızının Güzelliği

 

 

Yeni yılda kırmızı rengi oldukça ön planda olan renkler arasındadır. Kartpostallar, yılbaşı sepetleri, hediye paketleri, süslemeler kısacası her şey kırmızının en güzel tonları ile süslenir. Yeşil, kırmızı ve beyaz yeni yılın dikkat çeken renkleri arasında yer alırken sevdiklerinize kazak, atkı, bere, eldiven gibi kış mevsiminde rahatlıkla kullanabilecekleri hediyeler alabilirsiniz. Kar tanesi desenleri, Noel baba, ren geyikleri bu dönemde en çok tercih edilen desenler arasında yer alırlar. Bu desenlerin yer aldığı kıyafetleri şık bir hediyeye dönüştürebilirsiniz.

 

 

Geleneksel Seçimler

 

 

Kar küreleri en geleneksel ve sevimli yeni yıl hediyeleri arasında yer alırlar. Yeni yılı temsil eden karlarla süslenmiş küreler ile sevdiklerinize hoş bir hediye verebilirsiniz. Kar küreleri yeni yılda özellikle çocuklara verebileceğiniz eğlenceli hediyelerdendir. Bu hediyeleri dilerseniz yılbaşı sepetleri içerisine ekleyebilir dilerseniz tek başına özel bir hediye olarak verebilirsiniz.

 

 

Yeni Yıl Pastaları

 

 

Yeni yıl konsepti ile özel olarak hazırlanmış pastalar sevdiklerinizle geçireceğiniz güzel bir yılbaşı gecesi için oldukça ideal bir hediye olabilir. Liva Pastanesi’nin lezzetli yaş pasta tarifleri ile taze ve lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Yeni yıl için özel olarak hazırlanan pasta tasarımları tam olarak yılbaşında ihtiyacınız olan güzellikleri ile size unutulmaz bir gece yaşatacak.