Yerel seçim öncesi CHP Gençlik Örgütleri kampa girdi

Yerel seçim öncesi CHP Gençlik Örgütleri kampa girdi
9 Ağustos 2013 08:45

Seçimlere sayılı günler kala, CHP Gençlik Örgütleri  daha fazla başarı elde edip, çok sayıda belediyeyi kazanmak için Ege ve Akdeniz Örgütleri olarak İzmir’de ki Gençlik Eğitim ve Kamp merkezinde İrfan İnanç YILDIZ Başkanlığından bu kampa girdi.

Kampa Uşak Gençlik Örgütü de Başkan Cihan Yıldırım, yöneticiler Emre Karslı, Halit Ercan ve Bahattin Ergün olarak katılım sağladılar. Kampın 2.günü de İnanç Yıldız’ın eski danışmanı Uşak’lı olan Ahmet Ümit Serçe’de kampı ziyaret ederek, hem Uşak Örgütünü hem de diğer gençlik örgütlerini ziyaret etti.

Kamp süresince diğer il örgütleriyle istişarelerde bulunan gençlik örgütleri,yaptıkları eğitim çalışmaları, münazaralar ve her bölgenin kendisine ait sorunlarına dair politikalar konuşuldu. Kampın son günü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’da tatilini yarı da keserek,kampı ziyaret etti.Ziyareti esnasında yaptıkları ve yapacak oldukları projeler hakkında gençlik örgütleriyle deneyim ve tecrübelerini paylaşan Kocaoğlu, Uşak Gençlik Örgütü Başkanı Cihan Yıldırım’ın “Sosyo-ekonomik durumu iyi olmayan yerlerdeki politikalarımız nasıl olmalıdır” sorusuna “Bizim Tire’de uyguladığımız Süt Kooperatifi, Bayındır’daki Çiçek Kooperatifi, Otobüslerdeki 90 dakika uygulamalarına benzer,direk kendi parti programımıza uygun sosyal-demokrat politikalar üreterek” diye cevap verdi.

Soru-cevapın ardından Gençlik Örgütüyle yemek yiyen Kocaoğlu; Uşak Gençlik Örgütüyle hatıra fotoğrafı çektirdi ve en kısa zaman da Gençlik Örgütünün davetlisi olarak Uşak’a geleceğinin sözünü verdi. Kampın son gününde,geçirdikleri 2 günün değerlendirmesini yapan Gençlik Örgütleri,bölgelerinde belediye seçimlerini kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdiler.


   

KAMP ALANINDAKİ PANKARTLAR DİKKAT ÇEKTİ 
 
Kampın giriş alanında ve çeşitli yerlerindeki elle hazırlanmış pankartlar dikkat çekti.Gençlik Örgütlerinin yerel seçimlerdeki sloganlarını belirleyecek olan bu pankartlar Bornova Gençlik Örgütü tarafından hazırlandı.Özellikle son zamanlarda siyasi arena da sıkça duyulan “Yürürsek İzimiz KALIR” sloganı içinde hazırlanmış bir pankart yer aldı.