CHP Yenimahalle Erhan Ulugöl açık ara önde

CHP Yenimahalle Erhan Ulugöl açık ara önde
2 Mart 2013 10:06

CHP Kahramanmaraş Millet Vekili ve Parti Meclis Üyesi Durdu Özbolat’ın katılımıyla ve İlyas Güven Eroğlu, Muharrem Özcan, İsmail Bilgilier, Güner Uğurlu, Ali Çolak, Metin Mutaf başkanlığındaki heyet Yenimahalle’de yapılacak olan ilçe seçim başkanlığı seçimi öncesi CHP tabanını kucaklayan aday Erhan Ulugöl’ü çalışma ofisinde ziyaret etti.

 

 

Eski İlçe Başkanı Şerafettin Terzi’nin yanı sıra, aday adayı olan Hasan Ateşoğlu ve Ülkü Ekren’in bütün gücüyle Ulugöl’e destek verdiği görüldü.

Bunların yanı sıra eski İl Başkanı Haydar Doğan, milletvekili adayı Servet Ünsal, eski İl Başkanı Yardımcısı Dursun Bayram ve Belediye Meclis üyesi İbrahim Aksöz ile yine aday adaylığını açıklayan Ülkü Ekren toplantıda ilçe başkan adayı Ulugöl’e destek verdiklerini belirttiler.

 

 

 

Toplantıda karşılıklı olarak Yenimahalle’deki başarının daha ileriye götürülmesi için neler yapılabileceği tartışıldı ve sohbet edildi.

 

 

Hukuksuz bir şekilde görevden alınan eski İlçe Başkanı Şerafettin Terzi’nin yanı sıra, İlçe Başkan adayı Hasan Ateşoğlu seçim öncesi Ulugöl’e destek vereceklerini açıkladılar.

 

Yenimahalle İlçe Başkan adayı Erhan Ulugöl hedeflerini Yurt Gazetesi’ne anlattı.

Parti tabanının vicdanına vurgu yapan Ulugöl, sol oyları CHP’de toplayacaklarını söyledi.

CHP Ankara Yenimahalle İlçe Örgütü, eski Başkan Şerafettin Terzi’nin Ankara İl Başkanlığı tarafından, ‘uyumsuz çalışması’ gerekçe gösterilerek görevden alınması üzerine yeni başkanını ve yönetim kumlunu seçmek için kongreye gidiyor.

“TABANIN ADAYIYIM’

Bu hafta sonunda yapılacak olağanüstü kongrede, yarışmanın Erhan Ulugöl ile Ali Bucan arasında geçmesi bekleniyor. Atama ile göreve gelen Ali Bucan’ın aralarında olduğu pek çok ekip, yeni yönetimi kazanabilmek için sıkı bir mücadeleye hazırlanıyor.

Yenimahalle örgütünün adayı olduğu belirtilen Erhan Ulugöl, neden aday olduğunu ve kazanması durumunda nasıl bir ilçe örgütü kuracağını YURT’a anlattı.

Örgütte yaşanan sıkıntılar üzerine kapısının çalındığını dile getiren Erhan Ulugöl, “Ben de parti tabanının ortak vicdanının adayı olarak çıktım. Öncelikli amacım, partide uyumu ve birlikteliği sağlamak, yerel seçimlere sağlıklı bir örgüt olarak hazırlanılmasının koşullarını yaratmak olacaktır” dedi.

‘KİMSE ÖTELENMEYECEK’

Yenimahalle ilçenin bu güne kadar yaşadığı zor koşulları katılımcı bir anlayışla aşacağını vurgulayan Ulugöl, hedeflerini şöyle sıraladı:

“Ortak aklı temsil eden bir anlayış ile ilçe yönetimini oluşturacağız. Kadınlarımıza ve gençlerimize eşit koşullar sağlayacağız. Çatışmalara sırt dönüp, tüm enerjimizi dışa dönük mücadele için harcayacağız. Yenimahalle’de ağırlıkta olan sol oyların partimizde birleşmesi için katılımcı ve kucaklayıcı bir politika izleyeceğiz. Hiç kimseyi ötelemeyeceğiz.”

 

Yenimahalle’de önemli bir güç olan Haydar Doğan ve Servet Ünsal, bütün desteklerini Ulugöl’e verdiklerini açıkladılar.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Durdu Özbolat, İlçe Başkan adayı olan Ulugöl’e başarılar diledikten sonra, 3 Mart Pazar günü yapılacak seçiminin CHP’ye yakışır bir şekilde barış ve sevgiyi esas kılan bir anlayışla tamamlanması gerektiğini ifade etti.

 

 


Yenimahalle İlçe Başkan adayı Erhan Ulugöl, 200’ün üzerinde delegenin desteğiyle 3 Mart Pazar günü aday olarak seçime gireceği ve galip geleceği belirtiliyor.