Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’dan 3 bin 500 kişilik spor kompleksi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’dan 3 bin 500 kişilik spor kompleksi
11 Mart 2014 09:40

Yenimahalle’yi sporun kalbinin attığı yer yapmak için harekete geçen Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ne dev bir tesis kazandırmak için kolları sıvadı.

 

Ulusal ve uluslararası hentbol, basketbol, voleybol müsabakalarına ev sahipliği yapabilecek şekilde dizayn edilecek olan tesis, ayrıca büyük konser ve kongrelerde de kullanılabilecek.

 

_DSC4640

 

Yenimahalle Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yatırımlarla değerlenen Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, bu dev tesis ile ilçenin gözdesi olacak. Sporun kalbi Yenimahalle’de atacak.

 

62061_Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu0002

 

Spora ve sporculara her zaman destek veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, proje tamamlandığında bölgenin değerinin iki katına çıkacağını belirtti. Yaşar, “Daha sosyal bir Yenimahalle yaratmak için elimizden geleni yapıyoruz. Tesisimiz tamamlandığında sporun kalbi Yenimahalle’de atacak. Tesis, sadece sporla da kalmayacak, uluslararası programlara, konserlere de ev sahipliği yapacak. Bu tesisimizden amatör spor kulüplerimiz, gençlerimiz yararlanabilecek. Spora verdiğimiz bu destek, her daim devam edecek” diye konuştu.

 

IMG_7211

 

Kapalı Spor Salonu, toplam 3 bin 500 kişilik oturma alanı ile vatandaşlara hizmet verecek. Her türlü konforun düşünüldüğü proje, şimdiden tüm Ankaralılar tarafından merakla bekleniyor.

 

 

IMG_7237

 

 

_DSC6756