YENİ TEKNOLOJİLERİ İLE KABLONET YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

YENİ TEKNOLOJİLERİ İLE KABLONET YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR
29 Ekim 2020 16:53

Kablo tv’nin fiber altyapısını kullanarak faaliyet sürdüren uydunet, yüksek hızda internet taleplerini karşılayan kablonet kampanyaları için çalışmalarını ve gelişimini sürdürmeye devam ediyor. Kara hattı yerine uydu hattı üzerinden frekanslarını kullanarak ev interneti hizmeti veren kablonet’in diğer firmalardan en büyük farkı da bu. Son teknoloji kullanarak oluşturdukları altyapıları ve kullandıkları yine son teknoloji malzemeleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Fiber altyapıları üzerinden kullandıkları fiber optik kablolar ile hizmet verdikleri internet için kablolar ışık sinyalleri kullanarak verilerinin akışını sağlamakta.

RAKİPSİZ HİZMET, YÜKSEK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Bu fiber hızda kaliteli sorunsuz internete sahip olabilme şansı şuan sadece 24 ilde. Gereken kablonet altyapısı maalesef hala ülke geneline yayılamamış bulunmakta Türksat faaliyeti olan internet hizmet sağlayıcısı abonelerine sabit ve kesintisiz fiber internet tarifeleri sunmaya devam ediyor. Diğer firmalar gibi bu internet hizmetinden faydalanmak için telefon alt yapısına ihtiyaç yok, yalnızca modem ile bu internet hizmetinden sınırsız yararlanılabilmekte. 10 Mbps’den 100 Mbps arası internet hızıyla çeşitli her bütçeye uygun tarifeler sunmakta.

High speed internet connection ideas, speedometer and internet c

Kablonet Fiber İnternet Hızı

BEKLENMEDİK FATURALARA SON

Geniş bant ağ teknolojisi ve fiber optik altyapısı ile kablonet altyapısı desteği bulunan illlerde hiçbir internet kesintisi ya da hızda yavaşlama yaşanması söz konusu değildir. Kotanızı aşma ya da tarifenizden daha fazla kullanım gibi faturanıza yansıyacak sorunlar ile karşılaşmazsınız. Abonelik süresince 7/24 teknik hizmetlerden ve derslerden yararlanabilirsiniz. Konumunuz santrale ne kadar uzakta olursa olsun mesafe farketmeksizin aynı fiber hızda ve aynı kesintisiz kalitede internet erişimi sağlar. Kablonet tarifelerinde müşterilere sunulan hız gerçek hızdır. Fiber internet hızında vaat edilen hıza ulaşılamazsa devreye kablonet girer çünkü kablonet sinyallerini doğrudan Türksat uyduları üzerinden almakta.

TÜRKSATLILARA ÖZEL HİZMETLER

         Bütün bu ayrıcalıklı hizmetlerinden faydalanabilmek için kablo tv kullanıcısı olmanız yeterli. Bu deneyimleri yaşamak için öncelikle kablo tv abonesi olmalısınız. Yalın internet hizmeti yalnız dijital yayın platformunun şebekesi kullanılarak verilebilmekte ve ülkemizde Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Bursa, Adana, Antalya, Edirne, Bolu, Manisa, Karaman gibi 24 il ve bu illere bağlı bazı ilçeler hizmetlerden yararlanmakta. Fakat sürdürülen çalışmalar sonucunda fiber optik altyapısıyla kaliteli ve hızlı internet ile kısa zamanda daha fazla şehir ile buluşacak.

Eğer bulunduğunuz bölgede kablonet altyapısı varsa, www.superkablonet.com sitesi üzerinden hızlı başvuru yapıp kablonet abonesi olabilirsiniz.