Yeni Kültür Bakanı AKM’den bihaber!

Yeni Kültür Bakanı AKM’den bihaber!
3 Eylül 2015 00:04

Geçiçi seçim hükümetinde Kültür ve Turizm Bakanı olarak yer alan Yalçın Topçu, Atatürk Kültür Merkezi ile ilgili, “O bina Taksim’e yakışmıyor” dedi.

 

Katıldığı televizyon programında Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi ile ilgili soruya uzun süre cevap veremeyen, Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu’nun konudan bihaber olduğu da ortaya çıktı.

 

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Habertürk’te Veyis Ateş’in sunduğu “Güne Bakış” programına konuk oldu.

 

Veyis Ateş’in “Ak Parti iktidarı ile bazı sanatçılar arasındaki polemik meselesi, AKM ne olacak” sorusunu cevaplayan Bakan Topçu, “İnşallah Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili çok farklı projelerim var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sadece Çanakkale’den ibaret mi sanıyoruz. Bizim bir Libya mücadelemiz yok mu?” dedi ve Libya’yı anlatmaya devam etti.

 

“BURADAN AKM’YE NASIL GELECEKSİNİZ?”

 

Sunucu Veyis Ateş’in araya girip “Buradan AKM’ye nasıl geleceksiniz” demesi üzerine bir süre daha konuşan Yalçın Topçu, daha sonra “Şu bizim hipodromdaki AKM’yi mi diyorsunuz?” diye sordu.

 

“O BİNA TAKSİM’E YAKIŞMIYOR”

 

Bunun üzerine Veyis Ateş ise, “Taksim’deki AKM’yi soruyorum” dedi. Bu hatırlatmanın üzerine Yalçın Topçu, “Haa Taksim’deki AKM’yi… Allah Allah…” dedi ve ardından “O bina Taksim’e yakışmıyor” ifadelerini sözlerine ekledi.