Yaz tatilini geçirmek için gidebileceğiniz 5 muhteşem otel

Yaz tatilini geçirmek için gidebileceğiniz 5 muhteşem otel
31 Mart 2020 08:57

Tüm yıl boyunca yaşadığınız yorgunluğu atmak için seçeceğiniz Kaş otelleri sayesinde yaz tatilinizi her ayrıntısına kadar planlayabilirsiniz. İstediğiniz konseptte tatili kolaylıkla bulabileceğiniz bu seçenekler arasında bazı oteller;

1. Lale Otel

1

Antalya Kaş Merkez’de bir butik otel olarak hizmet veren Lale Otel, misafirlerine eksiksiz bir hizmet sunuyor. Tamamen organik ürünlerle sunduğu açık büfe kahvaltısı ile sağlıklı bir tatil yapabilir, deniz manzarası ile huzurlu anlar yaşayabilirsiniz.

 

2. Pirat Otel

2

Kaş’ın Kalkan mevkiinde bulunan Pirat Otel, denize ve merkeze olan çok yakın mesafesi ile tatilinizde istediğiniz noktaya kolayca ulaşmanızı sağlar. Ayrıca sahip olduğu 3 farklı yüzme havuzu ise tatilinizin her anını dolu dolu geçirebilirsiniz.

 

3. Zinbad Otel

3

1985 yılından bu yana Kaş Kalkan’da hizmet veren Zinbad Otel, butik tarzıyla öne çıkıyor. Sahip olduğu harika deniz manzarasının yanı sıra açık büfe kahvaltısı, Akdeniz lezzetleri ve yöresel mutfağı ile tüm Kaş manzarasının karşısında yemeğinizi yiyebilirsiniz.

 

4. La Salvia Hotel

4

Kaş’ın Çukurbağ Yarımadası’nda yer alan La Salvia Hotel, tatilinizi birçok aktivite ile dolu dolu geçirebilirsiniz. Eşsiz bir doğa içerisinde yoga yapabilir, fitness programlarınızı devam ettirebilir veya kütüphanede kitap okuyabilirsiniz. Tüm balkonların sahip olduğu deniz manzarası sayesinde her güne eşsiz bir manzara ile uyanabilirsiniz.

 

5. Çınar Butik Otel

5

Antalya Kaş Merkez’de yer alan Çınar Butik Otel plajlara ve marinaya yürüme mesafesinde yer alıyor. Otelde yer alan Ruhi Bey Meyhanesi’nde hoş bir akşam geçirebilir, içeride yer alan turizm acentası ile günlük tekne turları, deniz kanosu veya doğa yürüyüşleri planlayabilirsiniz. Böylece tatiliniz boyunca her anınızı dolu dolu geçirebilirsiniz.

 

Tüm bu otel seçenekleri ve bölge ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Türkiye’nin tatil arama motoru neredekal.com’u kullanabilirsiniz.