Yavaş: Artık çılgın projelerden bıktık

Yavaş: Artık çılgın projelerden bıktık
26 Mart 2019 09:34

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Mansur Yavaş, dün “Artık çılgın projelerden bıktık” dedi.

 

 

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Mansur Yavaş, dün Halk TV’de ‘Seçim Özel’ programına konuk oldu.

 

 

Hükümet üyelerinin kendisi için kullandığı suçlamaları mahkemeye taşıyacağını belirten Yavaş, Melih Gökçek’in ‘belediyeden 20 bin kişi çıkarılacak’ şeklindeki iddialarının doğruyu yansıtmadığını söyledi.

Yavaş, duvar yazıları ve sahte afişler için ise vatandaşa uyarılarda bulundu. İlerleyen günlerde yaşanabilecek provokasyonlar konusunda Ankara Belediyesi’nde bir ekip kurulduğunu öne süren Yavaş, dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

AK Partili rakibi Mehmet Özhaseki’nin Kayseri Belediye Başkanlığı sırasındaki Şehr-i Derya projesinin, AK Parti’nin Ankara için ilan ettiği Ankara plajı projesine benzediğini belirten Yavaş, “Artık çılgın projelerden bıktık” dedi.

Yavaş, Ankara’daki imar planlarına ilişkin olaraksa, “Özhaseki çok yakın bir tanıdığı için imar planı yapmak istiyor. Ankara Belediyesi karşı çıkıyor. Daha sonra Ankara Belediyesi ‘Kişisel menfaat için imar planı yapılmasını yanlış buluyoruz’ diyor. Özhaseki de buna ‘İmar hırsızı arıyorsanız İstanbul ve Ankara’ya bakın’ diye açıklama yapıyor” tepkisini gösterdi.