Yat Kiralama Yapanlar Daha Mutlu Bir Tatil Geçiriyorlar

Yat Kiralama Yapanlar Daha Mutlu Bir Tatil Geçiriyorlar
11 Kasım 2020 08:38

Yat kiralama, ülkemiz tatil kültürüne yeni bir yapı kazandırmayı başarmış bir tatil kültürüdür. Alternatif tatil kültürlerine kıyasla daha çok aktivite ile doldurulmuş mavi yolculuk tatilleri, katılan misafirlere ölümsüz bir tatil kültürü vaat etmektedir. Tur gezilerinin yoruculuğu, otel tatillerinin dört duvar arasına sıkışmışlık hissiyatını ya da bölge gezilerinde olan kısıtlı imkanlara nazaran mavi yolculuk turlarında misafirler bölgenin en iyi koylarını gezebiliyor, su aktivitelerine katılabiliyor ve 5 yıldızlı otel konforunu kiraladıkları gulet ya da yat içerisinde sürdürebiliyor. Üstelik alanında uzman mürettebatlar, misafirlerinin ihtiyaçlarına uygun olarak gezi boyunca hizmetlerini sunarak misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor. Özellikle Güney Ege ve Batı Akdenizi koylarında olan güzergah rotalarında, kalkış ve iniş limanını da opsiyonel olarak belirlenebilmektedir. Naviera Yachting sahip olduğu 500’den fazla gulet, yat, tekne ve motoryat ile birlikte misafirlerine eşsiz bir mavi yolculuk deneyimi sunuyor. Her bütçeye uygun fırsatlar ve katılımcılara sunulan Türk ve Dünya mutfağından eşsiz lezzetlerle aradığınız tatili siz de Naviera’da bulacaksınız.

Kaliteli Tatil İçin Kapalı Duvarlar Arasına Sıkışmayın

Göcek gulet kiralama ya da Bodrum yat turu gibi bir düşünceniz varsa, artık dört duvar arasında tatil yapmak zorunda değilsiniz. Kaliteli bir tatil için siz de mavi yolculuğa çıkabilirsiniz. Mavi yolculuk içerisinde sizleri eşsiz bir coğrafya ve unutulmaz bir tatil kültürü beklemektedir. Erken rezervasyon fırsatlarıyla, bütçenize uygun fiyatlarla unutulmaz bir deniz yolculuğuna çıkabilirsiniz. Mavi yolculuk tatillerinde ortalama 1 hafta süren rota boyunca, tüm ihtiyaçlarınız mürettebat tarafından karşılanacaktır. Gezinizin konseptine uygun olarak, unutulmaz bir tatil yaşayacaksınız. Gurme turu, koy gezileri, su aktiviteleri, belde gezileri, ada gezileri ve spor aktiviteleri yapabileceksiniz. https://www.naviera.com.tr/yat-kiralama/ yat kiralama linki üzerinden tekne kiralama aşamalarını adım adım öğrenebilirsiniz.

Tur gezilerine kıyasla size sunulan yaşam alanı ve her gününüz aktivitelerle dolu olduğu için tatiliniz bittiğinde hem buruk bir özlem yaşayacaksınız hem de karaya alışmanız zaman alacaktır. Tekne turu ile bir kez tatil yapan misafirler %65 oranında bir sonraki yıl da tatile çıkarlarsa eğer tekrar mavi yolculuk yapmayı tercih ediyorlar. Ülkemiz coğrafyasının mavi yolculuğa olan yatkınlığı ve alternatif aktivite ve belde gezileriyle birleştirmesi sayesinde siz de unutulmaz bir deneyim yaşayabileceksiniz. Örneğin Fethiye gulet kiralama hizmetinden faydalanarak yola çıktınız. Ölüdeniz’de eşsiz koylarda yüzdükten sonra, Babadağ’a çıkarak yamaç paraşütü yapabilirsiniz. Ardından Kelebekler Vadisi’ne giderek kano gezisi yapabilir ve su altı dalışına katılabilirsiniz. Bunun üzerine bölgeden Marmaris ya da Bodrum koylarına seyir almaya devam edebilirsiniz. Bölge içerisinde unutulmaz gurme lezzetleri hazırlayan aşçıların 5 yıldızlı restoran sunumunda akşam yemeğinizi yerken, tekne ile seyire devam edebilirsiniz. https://www.naviera.com.tr/bodrum-yat-kiralama/ linkinden Bodrum’da yat kiralama işlemlerinin nasıl gerçekleştiğini görebilirsiniz.

Tatil Kültürünüzü Değiştirmek İçin Eşsiz Bir Fırsat

Tatil kültürünüze katacağınız bu eşsiz deneyim ile birlikte alternatif rotalar ve farklı temalar da işleyebileceksiniz. Bir turunuzda Yunan adalarını gezebilir, bir başka turda ise su aktivitelerine odaklanabilirsiniz. Her şey karışık olarak da bu turları sürdürebilirsiniz. Katılacağınız kişilerle birlikte yaşayacağınız bu eşsiz deneyimde, mürettebat sadece çalışma saatlerinde güvertede bulunacaktır. Boş zamanlarını kendi kabinlerinde değerlendireceklerdir. Merak ettikleriniz ve erken rezervasyon fırsatları için sitemiz üzerinden iletişime geçebilir ve unutulmaz bir tatil deneyimi için ilk adımı atabilirsiniz. Bugüne özel kampanyalardan yararlanmak için vakit kaybetmeyin.

Mavi Yolculuk İçin Eşsiz Güzergahlar

Mavi yolculuk için eşsiz güzergahlar sağlayan firmamız, alanında uzman mürettebatı ve kaptanlarıyla sizlere kaliteli bir tatil için gereken fırsatı sunmaktadır. İyi bir tatil deneyimi için bütün güvenlik önlemlerini alarak hazırladığı gulet ekipman ve teçhizatıyla, sizlere unutulmaz bir tatil vaat etmektedir.