Yaşlanmanın İzlerini Botoks İle Gizlerken Dolgu İle Gençleşin!

Yaşlanmanın İzlerini Botoks İle Gizlerken Dolgu İle Gençleşin!
24 Ağustos 2019 08:53

Zaman geçtikçe yaşlanmanın belirtilerini aynada görmeye başlarız. Bu izleri silmek için size yardımcı olacak olan uzmanlar bulunmaktadır. Yapılan işlemler ile bize yaşlandığımız hissini veren tüm çizgileri silebiliriz. Yaşlanmanın izlerini silmek için yapılan işlemlerden biride dolgu işlemidir. Dolgu işlemi hacmi eksilmiş olan alanları eski hacmini kazandırmak için yapılmaktadır. Dolgu uygulanması yaklaşık olarak Dr. Oğuz Uçar tarafından 15 dakika kadar bir süre içerisinde yapılmaktadır. Dolgu tipleri değişik şekillerde bulunmaktadır. Ancak bu tipler arasında doku uyumu ve faydalarından dolayı en fazla tercih edilen dolgu hyaluronik asit dolgusu olmaktadır.

 

 

Dolgu denildiği zaman akla gelen ilk dolgu dudak dolgusu olmaktadır. Kadınlar için dudakların belirli bir boyutta dolgun olması oldukça önemlidir. Ruj sürüldüğünde ya da normal zamanda daha çekici bir örüntü yakalamak için dudak dolgusu Eskişehir’de Dr. Oğuz Uçar tarafından başarılı bir şekilde yapılmaktadır.  Dudak yaş ilerledikçe hacim kaybı yaşayan bölgelerden biri olmaktadır. Hacminde azalma meydana gelen dudaklarda aynı zamanda küçülme ve kuruluk yaşanmaktadır. Dudakta istenilmesi durumda hacim üzerinde bir artış yaşanmadan canlı bir görünüm kazanılması mümkündür. Hacim olarak bir artış istenildiği zaman dudağın izin verdiği ölçülerde hacim kazandırılması sağlanabilir.

 

Dolgu türleri arsında bulunan burun dolgusu Eskişehir’de Dr. Oğuz Uçar tarafından başarılı bir şekilde yapılmaktadır. Dudak şekli genel olarak yüzün şekillenmesine yardımcı olmaktadır. Güzelliğin belirlenmesinde büyük bir yardımcı olan burun dolgusu burun üstü bölgesine yapılabilmektedir. Kemerli bir burun yapısına sahipseniz abartılı olmayacak bir şekilde küçük çaplı efektler ile burunda düzeltmeler yapılabilir.

 

Güzelliğiniz için gerekli olan işlemler Dr. Oğuz Uçar tarafından başarılı bir şekilde yapılmaktadır. Sizde memnun olmadığınız dudak ya da burnunuzu Dr. Oğuz Uçar ile birlikte başarılı bir şekilde memnun olacağınız bir hale getirebilirsiniz.  Başarılı dolgu işlemleri için Dr. Oğuz Uçar Eskişehir’de hizmet vermektedir. Sizde mevcut adrese gelerek tüm dolgu işlemleri ilgili bilgi alabilir ve gerekli olan küçük müdahaleli dolgularınızı rahat ve kolay bir şekilde yaptırabilirsiniz.