Yarışma Severler İçin Hadi Bilgi Yarışması

Yarışma Severler İçin Hadi Bilgi Yarışması
28 Ocak 2019 16:22

İstediğiniz gibi yarışmanın tadını çıkarmak ve bunu 1 milyona yakın kişi ile birlikte yapmak, Hadi Bilgi Yarışması sayesinde mümkün olacaktır. Üstelik zor hadi yarışmasının olduğu günlerde, bilen sayısı çok daha az olduğu için, daha fazla kazanç oluyor. Hatta 20 bin lira, 5 bin lira, 2 bin lira gibi paralar kazananları sosyal medya da bile görüyoruz. Sizlerde daha rahat bir şekilde yarışmak istiyorsanız eğer, hadi joker kazanmalısınız. Bu sayede sorular içerisinde bir yanlışınız olsa dahi hadi joker ile yarışmaya devam ediyorsunuz. Yarışmada bir soruya yanlış cevap vermeniz durumunda direk olarak eleniyorsunuz. Ancak burada sizlere sunulan bu joker kodu, o soruya yanlış cevap bile verseniz yarışmaya devam etmenizi sağlıyor. Ayrıca yarışma öncesinde, yarışmada çıkacak olan bir soru için de hadi yarışması ipucu verilmektedir. Bu ipucunu www.sozdeblog.com sitesinden detaylı bir şekilde öğrenebilir ve buna göre daha iyi yarışabilirsiniz.

 

 

11

 

Hadi Yarışması Günün İpucu

 

Sizde yarışmayı seviyorsanız tabii ki bunu binlerce kişi ile bir arada, canlı canlı yapabilirsiniz. Türkiye’de bir ilk olan ve vermiş olduğu ödüller ile medyanın her gün ilgi odağı haline gelmiş uygulamalar arasında yer alan Hadi Bilgi Yarışması için, tüm detayları sizlerde Sözde Blog sitesi sayesinde öğrenebilirsiniz. Üstelik her gün kaç yarışma olacaksa, bunlar ile ilgili olarak direk hadi yarışması ipucu yayınlayarak bunların tamamına da ulaşmanızı sağlıyorlar. Zor yarışmada hem bir jokere sahip olmak ve hemde ipucunu bilmek, sizinde kazanmanızı sağlayacaktır. Hadi Joker kodu ile hem joker kazanarak, bir soruyu garanti altına alabilir ve hemde hadi yarışması ipucu ile birlikte, ayrıca bir soruya daha cevap vermiş olacaksınız.

 

2

 

En İyi Bilginin Adresi

 

Sitede sadece Hadi Bilgi Yarışması üzerine değil, farklı farklı bir çok konu üzerine de bilgi alabilirsiniz. Bunların başında şüphesiz ki kilo vermek için 15 yöntem nedir geliyor. Çünkü kadınları ilgilendiren oldukça önemli bir konu olması nedeni ile merak edenler için, sitede bununda detayları bulunuyor. Teknoloji, finans, sağlık ve daha bir çok konuda artık siteden yararlanabilirsiniz.