Yangının söndürülmesi PKK’nın yayın organını üzdü!

Yangının söndürülmesi PKK’nın yayın organını üzdü!
13 Ekim 2020 10:08

Hatay’da PKK’nın çıkardığına dair kuvvetli şüpheler bulunan yangında 300 hektardan fazla ormanlık alan yanmış, alevler yerleşim yerlerine sıçramıştı. PKK’nın yayın organı gibi çalışan Mezopotamya Ajansı haberinde PKK’nın adını anmadan, yangının içme suyuyla söndürüldüğü için vatandaşların susuz kaldığını ileri sürerek manipülasyon yapmaya çalıştı.

 

 

Terör örgütü PKK’nın haber organı gibi çalışan Mezopotamya Ajans, Hatay’da PKK’nın çıkardığına dair kuvvetli şüpheler bulunan yangına ilişkin bir haber yayınlandı.

İki günde söndürülebilen yangına ilişkin manipülatif haberde ‘Yangın içme suyuyla söndürüldü, halk susuz kaldı’ başlığı kullanıldı.

 

 

YANGININ SÖNDÜRÜLMESİ HOŞLARINA GİTMEDİ

 
Hatay’da terör örgütü PKK tarafından çıkarıldığına ilişkin kuvvetli şüphe bulunan yangında 300 hektardan büyük alan yanarken, birçok hayvan da alevlerin arasında kalarak can verdi.

Mezopotamya Ajans ise PKK’nın adını bile geçirmediği haberinde yangını söndürmek için içme suyu kullanıldığını iddia etti. Yangının söndürülmesinden dolayı üzüntü yaşadığı anlaşılan ajans içme suyunun kullanılması nedeniyle de halkın susuz kaldığını ileri sürdü.

Kaynak: SuperHaber