YandAŞ medyada Mansur Yavaş sansürü!

YandAŞ medyada Mansur Yavaş sansürü!
12 Mart 2019 12:50

Mansur Yavaş hakkındaki iddialara ilişkin AKP’lilerin açıklamalarını canlı yayında veren yandaş medya Yavaş’ın açıklamalarını görmezden geliyor.

 

 

Mansur Yavaş hakkındaki iddialara ilişkin AKP’lilerin açıklamalarını canlı yayında veren yandaş medya Yavaş’ın açıklamalarını sansürledi. Yandaşlar Yavaş’ın toplantısından altyazı bile geçmedi!

 

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı CHP’li Mansur Yavaş tüm anketlerde farklı bir şekilde önde gidiyor. Daha önce Yavaş hakkında çeşitli iddialarda bulunan iktidar ve yandaş medyası son alarak ‘sahte senet’ iddiasına sarıldı.

 

AKP sözcülerinin, iddiada bulunan şahsın tüm açıklamalarını canlı yayınlayan yandaş medya tüm habercilik ilkelerini bir kenara bırakıp iddialara yanıt veren Mansur Yavaş’ın açıklamasını yayınlamadı.

 

İşte Mansur Yavaş’ın iddiaları yalanladığı basın toplantısı esnasında yandaş basının ekranları;

1

CNN Türk Mansur Yavaş açıklama yaparken AKP’nin Çatalca adayının projelerini yayınladı.

2

TGRT Haber’de Cem Küçük ve Fuat Uğur ise Mansur Yavaş iddiaları yalanlarken, Yavaş hakkında iddialar ürütmeye devam etti.

3

Yandaş a Haber ise dün akşam yayınladığı şikayetçi Necmettin Kesgin yayınını Mansur Yavaş’ın toplantısı yayınlanırken tekrar yayınladı. Yayında Kesgin ‘mağdur’ sıfatı ile tanıtıldı.

4

NTV ise spor haberlerini yayınladı.

5

HaberTürk ise Mansur Yavaş’ın basın toplantısının girişinden 5 dakika kadar yayın yaptıktan sonra yayını kesti.