Yalova’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Yalova’da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi
13 Ekim 2015 16:17

Yalova’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

 

 

 

Yalova’da, özellikle araçların geçiş güzergâhındaki çukurda kalan yollar su ile dolunca sürücüler zor anlar yaşadı. Şehir merkezindeki İstanbul Caddesi, Mimar Sinan Caddesi ve Fatih Caddesi’nde de biriken sular nedeniyle vatandaşlar yürümekte, araçlar ise seyir akışında güçlük çekti. Ana arterlerdeki trafik akışında bu nedenle sıkışıklık meydana geldi. Yalova Emniyet Müdürlüğü ve Yalova İtfaiyesi ise konuyla ilgili çalışma yaptı.

 

Son 24 saat içerisinde metrekareye 36 kilogram yağışın düştüğü Yalova’da, bazı ev ve işyerlerini de su bastı.

 

MHP’li Milletvekili adaylarının bindiği minibüsün üzerine ağaç devrildi

 

Yalova’nın Çiftlikköy’de İlçesi’ne bağlı Dereköy’de akşam etkili olan şiddetli yağışlar sırasında, MHP Yalova milletvekili adaylarını taşıyan minibüsün üzerine ağaç devrildi. Şans eseri yaralanan olmazken araç ağır hasar gördü.

 

Seçim çalışmalarını Çiftlikköy’e bağlı Dereköy’de sürdüren MHP milletvekili adayları Hatice Beştaş ile Ali Oğuz Berberoğlu, MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular ve parti yöneticilerini taşıyan seçim minibüsünün üzerine ağaç devrildi. MHP İl Başkanı Hasan Topçular olayı şöyle anlattı:

 

“Dereköy’e gittiğimizde minibisü park ettik. Bazı arkadaşlarımız araçtan inip köy kahvesine yürürken ben ve bazı arkadaşlarımız minibüsten inmeye hazırlanıyorduk. Bir anda büyük bir gürültü ile ağacın aracın üzerine devrildiğini gördük. Korktuk. Hasar gören araçtan arkadaşların yardımı ile çıktık.”

 

MHP İl Başkanı Hasan Topcular yaşanan olayda hiç bir partilinin yaralanmadığını sözlerine ekledi.

 

 

Kaynak: Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)