Yaka Mikrofonu Çeşitleri ve Fiyatları

Yaka Mikrofonu Çeşitleri ve Fiyatları
25 Şubat 2019 08:21

Yaka mikrofonları, stüdyo kayıtlarında, TV ve radyo yayınlarında, canlı performanslarda kullanılan konforlu ve pratik ürün seçenekleridir. Uluslararası marka sunumları ile dizayn edilen mikrofon çeşitleri, yaka mikrofonu nitelikleriyle teknolojik kombinasyonlarda sunuluyor. Farklı fiyat seçenekleri, malzeme ve marka kaliteleri ile satışa sunulan yaka mikrofonu çeşitleri, bağlantı özelliklerine göre dizayn ediliyor.

 

Yaka Mikrofonu Özellikleri

 

Dönüştürücü sistemler, bileşen ve bağlantı sistemleriyle farklı teknolojilerde dizayn edilen yaka mikrofonu çeşitleri, batarya modülleri ile konforlu kullanım özellikleri sunar. Kapsül mikrofon tasarımında ve minik klipsler ile kullanım sağlayan ürünler, tekli veya ikili mikrofon şeklinde kullanım sağlar. Yaka mikrofonu modelleri, kolay kullanım sağlayan ve diğer cihazlar ile senkronize edilerek kullanılan ürünledir. Ses uygulamalarında, iletişim etkinliklerinde kullanılan yaka mikrofonları, açık ve kapalı alanlarda kullanıma uygundur. Yüksek çözünürlüklü ses iletimleriyle, farklı model seçeneklerinde tasarı edilen ürünler, dönüştürücü ve alıcı özellikleriyle ses kalitesi sağlar. Vokal ya da konuşmacı sesine odaklanan mikrofonlar, dış sesleri susturucu modülde kullanılır. Ayrıca mikrofon süngerleri ile filtre özelliği sunar ve rüzgar önleyici tasarım opsiyonları ile ses kalitesini ideal biçimde sunar. Genellikle 42 MHz dalga bandı sunan yaka tipi mikrofon tasarımları, düzenlenebilir UHF frekans özellikleri sağlar. Geliştirilmiş frekans özellikleriyle, en uyumlu frekansı en hızlı sürede bulma ve frekans eşleştirme özelliklerine sahip olarak imal edilmektedirler.

 

Yaka Mikrofonu Teknik Özellikleri

 

Wireless sistem ile senkronize edilen yaka mikrofonlarında, kızılötesi, bluetooth gibi bağlantı seçenekleri bulunuyor. Ethernet bağlantı fonksiyonları ile teknolojik kullanım avantajları sağlayan yaka mikrofonu çeşitleri, kolay arayüz ve kullanıcı dostu özellikler ile dizayn edilen global marka tasarımlarıyla satışa sunuluyor. yaka mikrofonları

 

Geliştirilmiş ses kontrol özellikleriyle canlı yayınlarda ve kayıt sunumlarında ses kalitesi ve ideal performans sağlayan ürün seçenekleri bulunmaktadır. Otomatik kilitleme fonksiyonları, grafik ekran tasarımları, alıcı ve transmitter düzenleme işlevleriyle dizayn edilen pek çok yaka mkrofonu çeşitleri bulunuyor. Berrak ses kombinasyonları programlanabilir mute fonksiyonu, dahili ekolayzer ve soundcheck sistemleri gibi farklı tasarım opsiyonları bulunmaktadır. Yaka mikrofonlarında genellikle 80 Hz- 18 kHz frekans aralığı tasarımı uygulanır. XLR konnektör sistemi 6,3 mm Audio olarak kullanılmaktadır. HDX compander sistemleriyle;

 

  • Ses Baskı Aralığı (SPL) 130 dB(SPL) max.
  • THD, toplam harmonik ses bozulması oranı: < 0,9 %
  • AF hassasiyeti: 20 mV/Pa
  • Sinyal Bozulma Oranı: > 115 dB(A)

Gibi ortalama teknik özelliklerde dizayn edilmektedirler. Marka ve modellere göre farklılık göstermekle birlikte; RF frekans aralıkları; 516- 865 MHz ve RF çıkış güçleri 10/30 mW oranlarında kombin edilmektedir. 42 MHz bant genişliklerinde tasarım edilen yaka mikrofonları, özellikleri, kasa tasarımları ve fiyatlarına göre farklı opsiyonlar sunar.

 

Yaka Mikrofonu Fiyatları

 

Uluslararası markalar ve yerli firmalar tarafından dizayn edilen yaka mikrofonu çeşitleri, profesyonel ses sistemleri dahilinde olan ürünler arasındadır. Teknolojik tasarım özelliklerine bağlı olarak profesyonel ürünlerin yanı sıra daha pratik ürün seçenekleri de bulunmaktadır. Yaka mikrofonu fiyatları, alıcı cihazlar, frekans aralıkları, empedans oranları, band genişlikleri gibi unsurlara bağlı olarak belirlenir. Yaka mikrofonları sadece TV, radyo veya stüdyo uygulamaları için değil pek çok etkinlik ve organizasyonda da kullanılmaktadır. Cami ses sistemleri, otel ses sistemleri, club eğlence mekanları ses sistemleri, okul ses sistemleri ve profesyonel ses sistemleri gibi alanlarda da kullanılmaktadır. Açık hava etkinlikleri, konferanslar, ürün ve hizmet tanıtımları, animasyon etkinlikleri gibi pek çok etkinlikte kullanılan portatif mikrofon çeşitleridir. Ürün markalarına, model niteliklerine göre fiyatlar sunulur.