Yabancı diziler için popüler bir site: DiziHit.Com sizlerle

Yabancı diziler için popüler bir site: DiziHit.Com sizlerle
30 Mayıs 2017 10:44

Tüm dünyada sükse yapan çarpıcı kurgusu ile son dönemin en iyi yapıtlarından biri olmayı başaran 13 Reasons Why, Netflix üzerinden ikinci sezon onayını aldığını duyurdu; ancak kurgunun nasıl ilerleyeceği kesinlikle bilinmiyor.

 

 

Bazı ipuçları bulunsa da, bunun tek sezonluk mini bir dizi olacağı öngörülüyordu ve Hannah Baker’ın hikayesinin ikinci sezonda nasıl işleyeceğini bilmeyen bir kısım yabancı dizi izleyicisi mevcut. Netflix’in orijinal yapıtlarından 13 Reasons Why, başrollerinde Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro gibi isimleri bulunduruyor ve IMDB üzerinden yapıtın 8,7 puan aldığını görüyoruz. En çok puan verilen yapıtlardan biri olan 13 Reasons Why, dünya sıralamasında 118. sırada ve dizide bir lise öğrencisinin kendisini ölüme iten nedenlerini anlattığı bir dizi kasetle karşılaşıyoruz.

 
Hannah Baker’ın hikayesini izlediğimiz ilk sezondan sonra, Netflix ikinci sezon için ne düşünüyor henüz belli değil ancak bazı 13 Reasons Why izleyicileri tarafından sunulan ipuçları mevcut. Öncelikle, Netflix’in bu kurguda ikinci sezon için başka bir bakış açısı belirlemesi bekleniyor. Hannah dışında, ölüme giden adımları başkasının ağzından ve bakış açısından dinlemek şüphe yok ki ilgi çekici olacaktır.
Hannah Baker’ın hikayesi şöyle dursun, biz biraz da süper kahramanlar evrenine yönelelim. Son dönemde uluslararası alanda aldığı 7 farklı ödülle, muhteşemliğini konuşturan Arrow, süper kahramanlı yapıtlardan bir tanesi örneğin. Pek süper olmasa da, ülkede adaleti sağlaması ile bilinen ve beyaz yakalılarla pek de anlaşamayan Arrow, zengin biri olan Oliver Queen’in denizin ortasında kaybolduktan sonra evrildiği kişi olarak biliniyor. Kişiliği ve yetenekleri gelişen Queen’in dönüşünden sonra bambaşka bir adam olması ve intikam duygusuyla yanıp tutuşması, diziyi hayli heyecanlı ve gerilimli hale getiriyor. Özellikle Stephen Amell’in karakterle neredeyse özdeş davrandığı dizide; kesinlikle oyuncuyu Stephen Amell olarak değil; Oliver Queen olarak hatırlayabileceksiniz.

 
David Ramsey ve Willa Holland gibi isimleri de başrollerinde bulunduran Arrow’un bazı dönemlerde, The Flash ile ortak bölümler yaptığını da bilmekteyiz. Arrow izlemek isteyen herkes şüphesiz The Flash’ı da CW kanalında izleyebilirler. Arrow’dan biraz daha sonra başlayan The Flash da, dönemin en iyi dizilerinden bir tanesi.