y-CHP’den Diyarbakır’da Atatürk ve Türk bayraksız panel!

y-CHP’den Diyarbakır’da Atatürk ve Türk bayraksız panel!
11 Aralık 2016 08:45

CHP heyetinin Diyarbakır il örgütünün misafir olarak gittiği STK’larla iletişim amaçlı etkinlikte saygı duruşu sırasında Kılıçdaroğlu’nun posteri asılıyken, Atatürk ve Türk bayrağının salonun hiçbir yerde asılı olmaması krize neden oldu!

 

 

 

 

H&H ÖZEL

 

Daha öncesinde de Aylin Nazlıaka’nın bir milletvekilinin odasında bulunan Atatürk resmini ‘artık yeni bir şeyler söylemek lazım’ diye indirdiğini iddia etmesi üzerine parti içinde büyük tartışmalar yaşanmış, Nazlıaka PM tarafından partiden ihraç edilmişti. Ancak daha sonra Nazlıaka hiçbir şey olmamış gibi Çankaya’daki belediye açılışlarında Kemal Bey’in yanında basına gülerek pozlar vermişti.

 

Bu kez bir başka skandal Diyarbakır’daki CHP il toplantısında meydana geldi.

 

Milletvekilleri oğuz Kağan Salıcı, Veli Ağbaba, Necati yılmaz ve Kadın kolları Başkanı Fatma Köse’ninde de katıldıkları panelde, Kılıçdaroğlu’nun resmi unutulmazken ne hikmetse, Atatürk ve ay yıldızlı bayrağmız salonun her köşesinde unutuldu. Veli Ağbaba’nın attığı tweetteki önemli eksikliği farkeden vatandaşların isyanı üzerine, power point ile yapılan sinevizyon sunumundaki, 3-4 saniyelik Atatürk ve bayrağın bulunduğu anlar sosyal medyadan sanki bayrağımız ve Atatürk posteri varmış gibi yayınlanarak gaz alınmaya çalışıldıysa da, CHP’li seçmenin tepkisi dinmek bilmedi.

 

H&H İstihbarat Servisi

 

3333

222 444  5555